veckonytt #289

Enlgit min dotter innebär 1 maj att sommaren är här så jag får väl helt enkelt ta henne på orden och inleda veckans veckonytt med en härlig baddräkt. COS har fått in så många otroliga plagg inför den kommande varma säsongen. Som den här baddräkten (adlink). Otrolig både på stranden såväl som en mycket chic body till övriga outfits.

Herregud! Otrolig festklänning (adlink)

Jag är ute efter en vit kjol i midilängd och den här är helt perfekt! (adlink)

COS är HETA denna säsong! Även denna klänning är helt otrolig! (adlink)

Här kommer ett litet tips! Bauhaus har dessa solsängar för ca 3500 kr. Det är typ mer än halva priset på de flesta solsängar i teak som jag har sett. De här är helt underbara!

Jag har testat att kallså massa olika sorters gräs i år och nu letar jag efter vackra krukor att plantera gräset i. Dessa från Muubs (adlink) tycker jag är väldigt fina.

Jag kan inte leva på sommaren utan en härlig stråhatt. Den här från & other stories tycker jag väldigt mycket om (adlink). Jag älskar även stylingen med svart baddräkt och massa guldiga smycken till.

Eller så satsar du på en mer rejäl maxihatt. Också såååå snyggt! (adlink)

Säg ett statementsmycke jag inte gillat!? Det här armbandet är inget undantag!!! I loooooooove!

Vi avslutar med ännu en otrolig klänning från COS (adlink).

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x