Försådden är i full gång

REKLAM FÖR IMPECTA

Varje höst är det en fröjd att planera vårens- och sommarens blommor. Jag älskar att köpa på mig fröer på hösten för att sedan längta till våren när jag äntligen får börja odla. Jag köper gärna mina fröer från Impecta. Impecta fröhandel har ett otrolig katalog med fröer, lökar och knölar som alltid är av bra kvalitet och med en snabb leverans. Utöver det finns även massor av tillbehör som kan vara bra att ha när man odlar. Bevattning, belysning, krukor, näring, redskap och skydd är bara en bråkdel av allt man kan hitta där.

Vår trädgård är en blandning av min estetik, som är väldigt english garden, och Davids, som är mer av det strama japanska. För att tillfredsställa dessa olika viljor har vi en blanding av mycket sommarblommor, året runt grönska och i år har jag lagt in en extra växel på gräs i olika sorter.

Jag är på många sätt fortfarande en novis när det kommer till trädgård och vill ofta mer än jag kan. Men skam den som ger sig och varje år plockar jag upp lite mer kunskap och erfarenhet. Jag odlar främst för bukett för det skänker mig stor glädje att fylla hemmets rum med vackra blommor. Och det är en perfekt gå-bort-present till sommarens alla bjudningar. I trädgårdsarbete finns också den omedelbara tillfredställelsen i att man kan se sitt resultat direkt. För varje borttaget ogräs visar sig en prydligare rabatt. Det finns också en långsiktig tillfredsställelse som är stoltheten i att se sin trädgård gå från försådda taniga blad till en punkande trädgård.

Odling är verkligen för alla, oavsett om man bor i trädgård eller har balkong, om man odlar ätbart eller blomster och oavsett om man är proffs eller nybörjare. För att få den bästa starten på just din odling vill jag rekommendera dig att ta en titt inne hos Impecta. 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x