Frukostdate med Gabi

I tisdags åkte jag in till stan för att äta frukost ute. Bara det att åka in till stan är en happening! jag bor ju i en liten ort och ÄLSKAR det! Det är helt underbart med naturen, havet, lugnet och allt vi behöver finns här. Men ibland är det så roligt att få klä upp sig, lämna hemmakontoret och åka in till stan. Jag styrde bilen mot Malmö och stegen mot Ruths. Jag har inte varit där sedan Bastard blev Ruths. Många har rekommenderat deras frukost så jag har länge varit sugen på att testa.

Där väntade Gabi på mig! Jag är så glad att vi lärt känna varandra för vi har så väldigt roligt tillsammans. Jag drömmer om att vi kommer på ett härligt projekt att göra ihop.

Jag gillar verkligen inredning på Ruths. Det känns som en lite ruffig fransk bistro med mycket trä, rutigt golv, enkelt och okomplicerat. Det är en avkopplande miljö och eftersom man kan äta på frukost, lunch och middag på Ruths finns alla möjligheter att besöka det.

Jag åt mannagrynsgröt med pistage, créme fraîche och rabarber. Otroligt gott!

Sen satt vi där och ömsom jobbade och ömsom snickesnackade. Jag älskar verkligen mina tjejkompisar för vi kan prata om allt! Ämnena glider friktionsfritt mellan relationer och sex till ögonskuggor och träningstights. Karriärsdrömmar, resor, pengar, vänskap, barnlängtan, recept och inredning. Allt kan få plats inom loppet av några timmars jobbfrukost.

Fina fina människa! Och du följer väl Gabi på hennes instagram? Och har du inte börjat prenumera på hennes nyhetsbrev så bara måste du göra det!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Annette
Annette
1 år sedan

Var är dina fina ballerinas ifrån?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x