Vår dag i Skanör

skanör-1

I tisdags tog jag och Estrid bussen till mina gamla hoods i Skanör. Sara och Andreas har ju köpt hus där och vi skulle ha en heldag. Våra bebisar har ju känt varandra sen de låg i magen och det är fantastiskt att se dem växa upp bredvid varandra. Från två små grönsaker som låg bredvid varandra till krypande, stimmiga så bebisar som nu har ett utbyte av varandra. De kryper efter varann, nåja Estrid efter Jakob, och tar varandras leksaker, hmm ja jacob tar från Estrid, och om den ena skriker, skriker den andra. Sen så tjuvar de små bitar av bullar från varandra och Estrid som inte gillar gurka gav sin bit till Jacob. Dör av den gulligheten!skanör-2

Estrid älskar att få leka med alla nya leksaker. Hos Jacob finns en enorm nalle och böcker som hon själv inte har och allt är ju så himla spännande. skanör-3 skanör-4

Våra barn har helt olika lynne och det är så fantastiskt att se att redan så små gullisar har en tydlig personlighet. skanör-5

Ja ni kan nog också se vem som är den vilda och vem som är den lugna! =)skanör-6

Efter att stora och små ätit lunch gick vi på en långpromenad och tittade på mitt gamla hus och massa andra fina hus som ligger i Skanör och Falsterbo. Mitt huslängt var överväldigande. Om jag vill fortsätta mitt politiska uppdrag i Malmö måste vi ju fortsätta bo i Malmö och det är svårt att hitta hus här. Det finns inte så mycket, lite kommer ut på marknaden och det är dyrt dyrt dyrt. Att gå runt i villakvarter och tjuvkika in och passera trädgårdar var lika delar härligt som jobbigt. Ah, jag vill ju också!

Efter jobb kom David ner fullastad med thai och sushi och vi åt. Sen när bebisarna skulle sova fick jag sådan sjuk huvudvärk så vi var tvungna att åka hem. In i bilen, raka vägen hem och sen slocknade jag och Estrid nära.

Jag vill på en gång planera nästa heldag i Skanör. Det är så härligt att umgås med någon annan med barn. Man turas om att kolla varandras barn, de uppehåller varandra bättre än när man är själv hemma och de bara blir uttråkade och pillar på allt som man absolut inte får. Så mammorna kan sitta någorlunda still på golvet och i soffan och snickesnacka, slösurfa och vila hjärnan lite.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anette
Anette
8 år sedan

Skaffa en stor trevlig lägenhet med bra skola i närheten. Res mer, läs fler böcker, köp dyra skor. Skit i hus #idagärjagtröttpåalltsommåstefixasmedhus #drömmeromattbaraliggapåsoffan #dyyyyyrt ;-D

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
8 år sedan

haha, vi är ju i olika faser i livet ju. jag vill inte ligga i soffan, jag vill ju påta i en trådgård! =)

Anette
Anette
Reply to  Frida G Svensson
8 år sedan

haha påta i trädgård är underbart. Igår ägnade jag mig åt insikter:
1. Vi måste byta minst fem fönster
2. Dags att måla om garaget
3. Ny duschkabin måste köpas
4. My never ending story, rensa avlopp
;-D ;-D

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
8 år sedan

du har en rejäl to do list med andra ord! =)

sanaz
sanaz
8 år sedan

Älskar nallen. Var är den ifrån?

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  sanaz
8 år sedan

jag tror han fick den av sina morföräldrar som hittade den på åhléns. men jag vet inte om det var ett tag sen. Kram på dig

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x