Årssammanfattning – januari 2015

the lodge nyår-1

 

Här kommer en liten årssammanfattning på hur 2015 såg ut. Vi börjar med januari.

Vi inledde januari 2015 med nyårsafton med övernattning på gudomliga the lodge. Det var topp tre mest romantiska saker jag varit med om och jag älskade varenda minut. Förväntan över Estrid och vårt framtida liv var stor och januari kunde inte påbörjats på ett varmare, mildare och mer kärleksfullt sätt. the lodge nyår-4

Min mage var så fin och rund och Estrid levde rövare där inne. the lodge brunch nyår-1 the lodge morgon-3 outfit 5 jan-1

Magen fortsatte att växa och min garderob var minst sagt minimal. Två par gravidbyxor och så några klänningar på det. På ett sätt var det dock skönt att inte behöva fundera så mycket på morgonen vad jag skulle bära. Men det vore lögn att säga att det var en kul tid klädmässigt. Jag kände mig ofta rätt casual på jobbet och inte alls lika välklädd som jag ville vara.linneas trädgård helsingborg-3
V
i besökte Linneaträdgården utanför Helsingborg och köpte den finaste vimpeln, som nu hänger över Estrids säng. Det var en mysig tid i januari där vi på allvar började nästa och fixa Estrids saker, hennes kläder och verkligen förbereda oss. Det var barnmorskebesök och föräldrautbildning, profylaxkurser och gud vet allt.

linneas trädgård helsingborg-5 linneas trädgård helsingborg-7 heldag i helsingborg-4

Min foglossning var brutal och jag levde i mina gympaskor. Privat, på jobbet och i princip hela hela tiden. Jag hade svårt att röra mig och hade mycket ont. Trots detta så kunde jag faktiskt njuta av min graviditet, men med facit i hand tror jag att jag borde sjukskrivit mig. För usch vad jag led. heldag i helsingborg-9

David piggade upp mig med ett besök i Helsingborg där vi gick på lakritsprovning. Det var gott, lärorikt och en härlig break från vardagen. Dock var det samma dag som stormen Egon svepte över Skåne så det var ett sjujäkla väder och en lite skakig hemfärd tillbaka till Malmö. Lakritsen var dock så värt det! Jag älskar älskar älskar lakrits! Ju saltare desto bättre!stickade bebiskläder-1

VI började fixa med Estrids alla små kläder. Det tvättades, veks och lades i prydliga högar i olika lådor och det kändes helt sjukt att snart skulle en liten liten person vara i de här kläderna. Min mamma stickade kläder så stickorna glödde och min mormor länsade affärerna på bebiskläder. Tur var väl det för utan tvättmaskin i lägenheten visade det sig att många ombyten var guld värt. new beauty-1

Jag piggade upp mig själv med skönhet både till mig själv…föräldrakurs-1

…och till Estrid. Och gud vad vi har haft nytta av produkterna från Maria Åkerberg, speciellt anpassade för bebisar. Jag rekommenderar dem varmt!frukost-4

Det var kyligt i januari så jag värmde mig med otaliga koppar te och med tanke på den där himla foglossningen spenderades många timmar i sängen med en bok eller en härlig tidning. Jag hade inga cravings under graviditeten förutom ett stort behov av att äta mycket frukt. Och det gjorde jag, så det stod härliga till. Nu i efterhand så kan jag sakna det. Hur gott det var och hur mycket vi alltid hade hemma.läppstift-1

Jag unnade mig ett superlyxigt läppstift från Tom Ford och inväntade sedan februari och ytterligare en månad närmre Estrid.

Det var januari det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *