Estrids rum växer med rosett och moln

mer estrid rum-1
Det har hänt mer i Estrids rum sen vi sist tittade in. Jag har skruvat upp Svenskt tenn-rosetten hon fick på sin namngivningsceremoni. Nu hänger vanligtvis inte min väska på kroken, utan hennes morgonrock och Elsa-klänningar.
mer estrid rum-2
Jag har också spikat upp den fina molnlampan som vi fyndade på Ullared. Du har väl sett min video som visar alla mina Ullaredfynd? Molnlampan är underbar och sprider ett sådant mjukt och härligt sken på kvällen. Plus att det är lite drömmigt att ha som ett svävande moln på väggen när man ska sova.
mer estrid rum-3
Idag börjar vi vår morgon som alla andra sommarmorgnar. Vi äter frukost och tittar nu på sommarlovsmorgon. Idag lyser solen och det är riktigt varmt trots att klockan bara är nio. Idag blir det en dag på stranden för mig och Estrid. Jag ska snart ställa mig och steka strandpannkakor, packa isvatten, vattenmelon och allt annat gott man behöver när man ska vara på stranden. Ha en fin dag idag min vän!

No Responses

  1. Pia Widlund skriver:

    Sötaste kroken jag någonsin sett!

  2. Anna skriver:

    Älskar rosetten <3 Vill också ha en sådan i min dotters rum!

  3. Elin skriver:

    Vilket härligt rum! Jag undrar var du fått tag i de båda hyllorna med flera små fack? Loppis? De är så charmiga och dessutom praktiskt att ha ett ställe för alla små pinaler…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *