Min trädgård har blivit min räddare

INLÄGG I SAMARBETE MED NORDISKA RUM

Min trädgård är min räddare. Det må låta dramatiskt men det är ändå så att hur jobbig, tråkig, utmattande eller upphetsad dag jag haft så får jag total ro av att vara i trädgården. Jag har samma rutin varje dag. Jag kommer hem och pussar min familj hej och sen tar jag av mina högklackade skor och tar på mig tofflorna. Sen tar jag min runda. Jag spanar in vad som kan ha hänt under dagen. Det är njutning det.

I år har vi lagt mycket krut på trädgård och uteplats. Vi har införskaffat loungemöbler och jag har planerat blommor precis överallt. Utemöbler kan vara så hiskligt dyrt vilket gör att vi dragit oss lite för utgiften. Idag ska jag tipsa om Nordiskarum.se som erbjuder kvalitetsmöbler till ett mycket bra pris. Jag gillar att här finns inredning för alla typer av hus. För det är faktiskt viktigt att matcha trädgården och temöbleringen med husets känsla. Toppmoderna utemöbler till ett lantligt torp blir inte så bra alla gånger. Det måste gå hand i hand.

Här har du min dahlia med nämnt Sneeuwstorm. HEEELT magisk. Den är verkligen vacker. Det är ett nöje att binda egna buketter av det min trädgård erbjuder och sedan pimpa uteplatsen. Nu ska jag införskaffa några plädar, ljuslyktor och lite annat lull-lull för att maximera sommarkvällsnjutningen.

Allt jag köper, köper jag på nätet. Det är extremt sällan jag går på stan. Mat, inredning och mode. Allt införskaffar jag på nätet. Det som är viktigt för mig vid dyrare inköp som sker på nätet är bra service från företaget i fråga. Ingen vill köpa något för dyra pengar med den osäkerhet det innebär med frånvarande kundtjänst. Nordiska rum strävar alltid efter att kunna erbjuda våra kunder bästa kvalité, personlig service och rådgivning. För mig känns det skönt att kunna bolla dyra inköp med en rådgivare innan jag klickar köp. Det ökar ju också möjligheten att få till ett riktigt bra resultat.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x