IKEA Stockholm var en svårfångad möbel

Stockholm i mitt hjärta har väl aldrig varit mer sant än när det kommer till det här ljuvliga skåpet. STOCKHOLM från IKEA. Som alla har. Jag vet! Men jag älskar det. Och då gör det mig inget om det är ingen som gillar det eller om alla gillar det. Så länge jag gillar det. SOM jag har kämpat för det här skåpet. Det är prick alltid slutsålt och jag har varit inne på IKEA i månader, nästan ett år, i försök att haffa mig ett skåp. Men varje gång de fått in skåpet har det sålt slut på nolltid. Tillslut satte jag hårt mot hårt. Varje dag var jag inne och kollade min bevakning och så kom dagen. Jag stod på låset på IKEA för att gå direkt till hämta-själv-lagret. Med raska, fokuserade och något bulldozeraktiga steg gick till rätt gång och hylla. Bara för att se att alla var slut. På de få minuter det tog att gå dit hann folk före mig. När jag var i Sälen såg jag att skåpet helt plötsligt fanns för onlineförsäljning. Jag klickade först köp och frågade sen David om det var ok att jag köpte skåp här mitt i semestern. Det var ok och på julledigheten kunde jag hämta ut ett stort paket hos Bring varulager.

Jag skruvade ihop skåpet och när det äntligen stod på sin plats i gästrummet pimpade jag skåpet. Daggvasen är från svenskt tenn och tavlors bakom är en karta över Skanör med Falsterbo från mapiful och ett print från underbara Astrid Wilson. Böckerna är Kvänum inside och Frida Ramstedt – handbok i inredning och styling. Ovanpå står en loppad skål. Lampan är en gammal goding från IKEA som följt med mig sen min första egna lägenhet.

Nu är detta rum klart. Kanske det kommer in någon mer växt, någon tavla eller en pall eller stol. Men nu flyttar jag fokus från gästrummet över till vardagsrummet. Jag ser redan fram emot det IKEA-hack jag ska göra där! Men vardagsrummet får växa fram i lugn takt. Dels för att det är mycket möbler jag vill köpa och också för att jag vill ha ett hållbart hem.

UNDERBARA blommor! Men nu är jag redo att byta dessa mot våriga tulpaner och på sikt mina magiska dahlior! Nu börjar trädgårdssäsongen och jag längtar!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Emschen
4 år sedan

Alltid kul när man väl får tag i något som man suktat efter en längre tid!
Jag är också redo att byta ut blommor till tulpaner! Vet du om att det är tulpanens dag den 15/1?

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Emschen
4 år sedan

japp det hade jag koll på, men inte hann jag köpa några tulpaner för det! =)

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x