Nu är det jul här i vårt hus och 30% hos Givingly

givingly-1
Dagen har kommit, det är dags för vårt första-adventsmys. Efter Thanksgiving är som om startskottet för julen har gått. Och ingen är gladare än jag. Nu får jag äntligen grotta ner mig i allt jul. Igår, i väntan på att min lussebulledeg skulle jäsa klart tog jag fram min julkokböcker, min market list (här), penna och så började jag planera. För i år firas julafton hemma hos oss och i mitt huvud blir det en Fanny & Alexander-jul minus the drama. Vi kommer göra det relativt enkelt för oss. Lite knytis, mycket som köps klart och det vi lagar själv är bara det vi vill och orkar. David vill göra egen kola och egen sill och jag vill griljera en skinka och baka något. Juklappspaniken tog vi om hand förra året när vi gjorde secret santa och varje person bara hade en vuxen att köpa en klapp till.
givingly-3
Efter frukosten här hemma ska vi adventspynta. Jag började så smått igår på spishällen. Palettbladet står i en loppisfyndad kruka på ett mässingsfat (här). Jag har en ny vas från Hübsch (här) som får stoltsera med överblivna blommor från Thanksgiving. Ljusstaken kommer från Hay (här) och i den fina kopparskålen från House doctor (här) ligger clementiner och väntar på mig. Slutligen ett doftljus (här) såklart. Bästa juldoften från Durance.
givingly-2
Shoppinglistblocket, vasen och kopparskålen är alla från Givingly. Och ni får hela 30% på hela sortimentet med rabattkoden givingly. Givingly är en webbshop fylld med bästa gå-bort-presenterna.
Kolla bara in den här handkrämen (här), den här tvålkoppen (här) och den här skärbrädan (här). Sen finns det galet fin choklad, bland annat min fanvis från Tony’s (här) och fina teer (här).
givingly-4 givingly-5
Nu kickar vi igång jullistan på Spotify, värmer glöggen, får upp stjärnorna och inväntar vår adventsmysiga vänner med ännu mysigare barn!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
7 år sedan

Go kväll
Vad mysigt ni har det
I veckan ska vi handla inför vårt adventsfirande/födelsedagsfirande till min sambo har jag beställt en skjorta från Ralph Lauren som jag nu hoppas hinner komma.
Jag pyntade klart i princip i Måndags till advent, skönt att ha det klart.
Idag har jag varit på Tuna Park ( köpcenter ) och shoppat lite fick med mig en kavaj jacka och en topp. Sen var jag inne på Triumph och kollade på deras underkläder och jag hittade ett set som jag köpte.
Ha en fin kväll
Kram/Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
7 år sedan

åh det låter som en mycket produktiva dag, eller ja dagar faktiskt! skönt att va ute i god tid! hoppas ditt nya underklädesset satt fint och känns som a million dollars på kroppen! kram på dig!

Caroline
Caroline
7 år sedan

IAlltså jag e så avis på din palettbladet 😝
Den e så fin! Jag har en också men en annan sort och den ser så tråkig ut! Har du nåt bra tips på hur du får den så fin? När jag köpte min sa hon att jag skulle klippa av topparna på den men det blir inte bra och ta sticklingar från den har jag heller inte lyckats med. Annars e jag inte helt värdelös på blommor 😉
Du tipsar alltid om så fina inredningsprylar, eller iaf saker som jag oftast tycker e väldigt fina 😊
Jag har köpt klong ljusstaken och marmorunderläggen fick jag i present 😉Älskar dom!

Bästa bloggen har du Frida!
Ha en skön helg! Kram

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Caroline
7 år sedan

ett balettblad, alltså jag har inte gjort ett jota! jag odlade upp det från ett enda blad som fick stå i vatten läääänge tills den fått massa rötter. sen stoppade jag ner den i en kruka. Och så toppade jag den en gång för att den skulle bli mer bred än hög. Men jag tror jag måste toppa den nu igen för den har växt lite snett.
Min har stått i ett fönster och så har jag vattnat typ en gång i veckan.
Jag älskar att vi har så lik smak på inredning och jag är SÅ glad att du köpte klongen för den är gryyyyymt fin. Sagolikt vacker i all sin enkelhet. Jag är så glad att du läser bloggen och tar dig tid att kommentera. Jag uppskattar det SÅ!
Ha en fin dag!
Kram på dig

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x