En mysig fredagkväll

mila silver-1
Ljusen är tända, vi har ätit middag och avslutat den med nybakade lussebullar i sängen, framför Bolibompa. När Estrid kom hem från föris har vi bara haft det härligt. Jag försökte läsa min nya Damernas värld men Estrid tog snabbt över. Nu nattar David Estrid och jag ligger på sängen och lyssnar på sändningen från Malmös senaste kommunfullmäktigeträff. Jag scoutar hela internet runt och hittar så många bra deals.

Hudoteket har 20% på allt, Akademibokhandeln likaså. Skincity har 50% på adventskalendrar och Rum21 ger dig 500 kronor rabatt om du handlar för 3000 kronor. Mila Silver säljer smycken och Givingly ger dig 30% med koden givingly.
mila silver-5
Smyckena jag bär kommer från just Mila Silver (här). Jag har blivit helt såld på stela silversmycken på sistone. Dessa fyra har jag fått för att fotografera, men jag blev så förälskad att jag kommer köpa loss armbandet med den runda plattan och de stela örhängena.
mila silver-2 mila silver-6

Jag bär armband med en rund platta (här) och en stelt armband (här). Ringen hittar du här och örhängena härmila silver-3 mila silver-4
Nu ska jag krypa ner i sängen med en god bok i väntan på att min kära man vill göra mig sällskap framför några avsnitt av the Knicks (vår nya go-to serie).

Imorgon har vi adventsmingel här hemma och 20 vuxna och en sjujäkla massa barn kommer invadera vårt hem. Men jag har bunkrat upp och det finns pepparkakor, lussebullar (typ 60 stycken), skumtomtar, clementiner, mjuk pepparkaka och hemgjord glögg. Jag längtar!

6 Responses

 1. Anette skriver:

  Jag har black Fridayshoppat alla !!! julklappar idag…hehe…Nu kan jag baka hela december

 2. Linda skriver:

  Go kväll
  Vilka fina smycken förstår att du gillar dem.
  Vad kul med lite adventsmingel imorgon för er. Vi kör vårat adventsmys den 2:a advent, vi blir väl typ 20 pers om nu alla kan komma, vi brukar ha risgrynsgröt, skinkmacka och såklart glögg, pepparkakor, saffranskaka m m som hör julen till.
  Ha en fin kväll
  Kram/Linda

  • Frida G Svensson skriver:

   jag är så glad för dem! du borde kolla in hennes hemsida för hon hur mycket fint som helst! Ert adventsnys låter också jättehärligt. åh skinka! det längtar jag efter nu. Varm skinka på vörtbröd och så lite senap på det. Mmmmmmm! Gott!

 3. Maria skriver:

  Vilken julfeeling jag får när jag ser dina fina bilder framför öppna spisen med sötnosen och med smycken från Mila Silver! Så fint. Love it!

  • Frida G Svensson skriver:

   Det var såååå roligt att få fota dem! jag älskade det! Ha nu en riktigt fin jul så hörs vi snart igen! Kram på dig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *