Ännu en torsdagsstädning

Torsdag idag och då vet du vad som gäller. Torsdagsstädning! Det finns roligare saker att göra på en torsdag men jag försöker göra det bästa av situationen. Jag tar på mig lurar och lyssnar på härlig musik och inspirerande podcasts. Jag tänker på den vackra fredagsblomman som är belöningen efter städningen och sen tänker jag på känslan på kvällen. Då när man kryper ner i ett nystädat hem, i en nybadad säng, i nytvättad pyjamas och duschad, skrubbad och smord. En himmelsk känsla!

Att upprätthålla torsdagsstädningen är ett sätt för mig att hedra mina åtaganden. Jag har bestämt mig för ett hem med vissa egenskaper och en särskild känsla och då ingår detta. Det är en investering i familjen välmående när huset är i ordning. Jag pratar inte om perfektion men i ett superstök tror jag inte att någon riktigt trivs. Jag vill också ge Estrid en känsla av att det är viktigt att vara stolt över sitt hem. Att en del av ens självrespekt finns i hur man sköter sitt hem.

När jag försöker dra mig undan torsdagsstädningen så tänker jag på de här sakerna och då blir det så mycket enklare. Ibland måste man bara put on your big girls pants and get shit done liksom.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x