En liten hylla före och efter

En liten hylla före och efter-1
I helgen låg vi inne på Estrids rum och lekte då David plötsligt kläckte ur sig följande: ”Är inte det lite väl mycket brunt här inne?”. Han hann inte säga mer innan jag sprungit ner, rivit fram penslar och färg. Sen målade jag och Estrid om hennes lilla hylla. Det var världens mysigaste att måla med henne. Jag placerade ut ett stort lakan som vi var på och David var stand by så att ingen yvig treåring helt plötsligt fick för sig att börja…eh…ta på saker.
En liten hylla före och efter-2
Hyllan fick en färg som är grå med en hint av lila. Så himla fin! Alldeles mjuk och gav Estrids rum ett riktigt fint lyft. Vi passade även på att sätta upp en vimpel, den får jag ju såklart också visa upp inom kort. Nu kan hon ha alla sina fina saker på hyllan och själv byta ut vad hon vill ha där.
En liten hylla före och efter-4
Jag behöll sidornas detaljer i originalfärg vilket jag tycker blev riktigt bra. David var först tvek men jag sa ”misstro aldrig min vision” och just här fick jag faktiskt rätt.
En liten hylla före och efter-3
Igår hade vi en riktig måndag. En sådan dag när man åt kylskåpsrester, gick och la sig tidigt och inte riktigt kom ikapp efter helgen. Idag står jobb på schemat och på lunchen ska jag inhandla nödvändiga saker som strumpbyxor, trosor och foundation. Dödstråkigt att lägga pengar på men det är å andra sidan tre saker som inte går att leva utan.

Berätta, vad ska du göra idag? Och just det, du glömmer väl inte bort min lyxiga tävling jag har på instagram just nu?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Katarina
Katarina
6 år sedan

Det blev ju riktigt fint.
Själv började jag dagen på gymmet, nu på väg till jobbet och på eftermiddagen blir det föreningsstämma. Sedan mys med pojkvännen
Ha en fantastisk dag finaste Frida
Kram Katarina

Pia Widlund
6 år sedan

Idag blir det intervallöpning på gymmet och Zonta-möte ikväll!

Johanna
6 år sedan

Supersnyggt ju! Färg är verkligen den bästa förändringen☺️🙌

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x