Lära små barn bokstäverna i alfabetet

Lära små barn bokstäverna i alfabetet-1
Vi har alltid haft ambition att läsa mycket för Estrid för jag vet själv hur mycket glädje böcker ger mig. Men hon var totalt ointresserad. Hon bläddrade igenom en bok på tre röd sekunder och ville gå vidare till nästa. Vi höll på att bli galna av hur otålig hon var. Men nu, nu har något ändrats. Vi läser två böcker varje kväll vid nattning och varje tillfälle som ges uppmuntrar vi henne att läsa böcker.

Hon har börjat bli riktigt duktig på bokstäver. Hon kan peka ut alla bokstäver som tillhör någon i familjen. S är mormors bokstav och E är hennes egen och så vidare. När vi äter frukost brukar hon titta på morgontidningen och fråga var hennes ”stav” är. Sen letar vi upp den. Hon har börjat intressera sig riktigt mycket och därför blev det perfekt när David hittade planschen som vi precis satt upp på hennes rum. Nu kan hon titta på alla bokstäverna varje dag. Nu får planschen hänga ut sig lite bara. Jag fäste den med guldklämmor i toppen och sen hampasnöre med spik i mitten. Planschen är gjord av bobnoonhimself och David hittade den i butiken No 47 som finns på Triangeln här i Malmö.
Lära små barn bokstäverna i alfabetet-2
Här ser du glasburkarna in action. De är nu fyllda av det livsviktigas för Estrid, nämligen pärlor, glittriga klistermärken och napparna. Ser ut som karameller! <3 Det börjar bli riktigt hemtrevligt inne på Estrid rum. Vi ska byta ut en öppen hylla till ett gammaldags skåp med dörrar. Då kommer det se ännu lite mer städat ut och det är enklare att gömma undan alla sjuttioelva leksaker. Men åh vad jag längtar tills vi har ett hus så att man kan måla väggar och tapetsera och borra och spika lite mer frikostigt. Jag känner mig så begränsad i en hyresrätt.
Lära små barn bokstäverna i alfabetet-3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x