Estrids rum är min största stolhet just nu.

Idag blir det lite inredning. Eftersom jag är krasslig så har jag inte alls lust att dra på mig outfits och fota dem. Nej, jag är mycket hellre hemma och skrotar i mjukis och visar upp lite bilder från vårt hem. Hoppas det också kan vara av nöje för dig. Jag och David är noll händiga och har ofta fått ta hjälp av hantverkare eller min pappa. Och båda funkar, men det gör mig samtidigt frustrerad. Jag vill klara själv! Och hålla nere kostnaderna nu när David studerar.

Jag hittade ett IKEA-hack hos Avenue lifestyle för flera år sedan. I alla dessa år har jag sparat bilderna och velat göra samma sak till Estrid. Om du är intresserad av ett mer hands on-inlägg om hur vi gjorde så säg till så kan jag göra ett sådant inlägg.

Det var dags för Estrids rum att gå från småbarnsrum till storbarnsrum. Jag vet själv vilken glädje vårt bibliotek skänker mig och jag vill ge henne samma känsla. Nu har hon en mysig inbyggd soffa med en bokhylla för alla favoritböckerna. Kuddarna är från Numero 74. Hjärtat finns här och stjärnan här. Jag är omåttligt stolt över att vi SJÄLVA platsbyggde en garderob under SNEDTAK, gjorde en platsbyggd bänk och bokhylla. Och JAG lyckades sy ett madrassöverdrag till den måttanpassade dynan på bänken. Magiskt!

Favoritböckerna är på plats och i lådorna ligger alla prylar som för en snart femåring är livsviktiga. Vi läser för Estrid varje kväll och märker att hon gillar det. Hon tycker om att läsa och skriva själv och har mer och mer börjat läsa i böckerna själv. Den röda kudden i bokhyllan är familjens stora pride and joy just nu. För på den tronar fyra simmärken som Estrid tagit och vi är stolta som tuppar hela bunten. Den ska snart få hängas upp på ett ställe där den kan beskådas bättre.

Vi har lovat henne att fixa ett skrivbord också så det är nästa projekt på hennes rum. Jag vill också hitta en stor mysig matta, en fin skrivbordsstol och vackert pynt. Du vet en bra läslampa, några fina tavlor, vackra burkar och askar för alla viktiga saker. Det känns fint att göra hennes rum riktigt mysigt. Jag vill att hon ska känna att det är hennes och att det är trygg och bra plats för henne.

Här hänger Zorrohatten och väntar på att den fina födelsedagsklänningen ska få hängas upp bredvid. <3

Vad tycker ni om sådana här inlägg om inredning. Är det något du vill se mer av eller är det bara mode som gäller för dig? Lämna gärna en kommentar.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

8 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
4 år sedan

Jag gillar verkligen inredningsinlägg! Gillar att höra hur du tänkt också, det gör det ännu mer levande, men även rena ”såhär ser det ut här”-inlägg med inredning uppskattas. Du är så bra!

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Anna
4 år sedan

åh vad glad jag blir av att höra detta! Då ska jag se till att det bli mer inredning!

Emma
Emma
4 år sedan

Vill verkligen veta lite mer hands-on hur ni gjorde! Planerar samma projekt i vår hall nämligen 😍

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Emma
4 år sedan

då ska jag fixa ett sådant inlägg! <3

Linda
4 år sedan

Superinlägg, roligt att läsa hur ni gör med huset. Sen vill jag bara säga vad ni var duktiga att bygga platsen. Super bra!

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Linda
4 år sedan

åh men tack! vad glad jag blir!

Anette Krokström
Anette Krokström
4 år sedan

Tips! Skrivbord med GLASSKIVA. Allt ALLT ALLT går att få bort med hällsrapa och jod.

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Anette Krokström
4 år sedan

haha, men repor och sånt tänker jag på ju!!

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x