Ännu ett konstverk uppe

ännu ett konstverk uppe
Ja men titta så fint det blivit i biblioteket. Det börjar verkligen komma på plats där inne nu. Jag har äntligen fått upp min vackra tavla. Du minns kanske att jag fick den i 30-års present?
tavla uppe i vardagsrummet-2
Det kvarstår ett problem och det är vårt internet. Vårt hus är rätt stort och i biblioteket tappar datorn internatsignalen så vi måste omgående sätta en signalförstärkare i huset. Herregud, varför ens ha ett bibliotek om man inte kan sitta där och skapa storheter liksom!
tavla uppe i vardagsrummet-3
Det är en fröjd att ha alla böcker uppe. Det blir nästan som ett lyxproblem att inte veta vilken bok man ska läsa.  Nu när jag har översikt över alla böckerna inser jag att jag har typ minst 20 böcker jag hade velat läsa nu nu nu. Jag längtar också tills jag klickar hem en bokleverans från adlibris. Men än så länge känner jag att det kan vänta för jag vill läsa fler av de olästa böcker jag har innan jag köper nya.

Ha en fin dag min vän! Kan du fatta att det redan är onsdag. En dag till att jobba och sedan har jag jobb med blogg-dag och en veckas föräldraledighet igen.

38 Responses

 1. Eva skriver:

  wow va fint 🙂 så kul med inredning 🙂

 2. Sara skriver:

  Så fint:) Önskar mig också ett bibliotek!
  Förresten, hade varit sjukt najs med en gillaknapp på dina inlägg, så kan man liksom visa vad man gillar när man ibland inte har något vettigt att kommentera 😉

  • Frida G Svensson skriver:

   Jag har lagt in ett litet hjärta som man kan trycka på om man gillar inlägget. All on your request för ett tag sedan. Dock krävs det att man klickar på själva inlägget för det är först då som hjärtat syns tror jag. Det var typ det bästa jag kunde åstadkomma. =)

 3. Sara Borg skriver:

  Jättekul att få följa hur ert nya hem växer fram 🙂

 4. Ulla Wolter skriver:

  Åh, så fint det blir! Du har verkligen sinne för det!

 5. Hanna - Ackribi skriver:

  Nämen vad fint. Vad är det för en vacker pinal i den sista bilden?
  Kram!

 6. Det där fotot är riktigt fint. Nu får jag lust att gå ut och fota. Dumma regn, haha! Och vad mysigt med ett bibliotek. Jag skulle också vilja ha ett sådant!

  • Frida G Svensson skriver:

   fota regnet!!! =) Ja Einar är så sjukt talangfull! Vill ha hans konst överallt! Och angående biblioteket så är det verklige en dröm som blivit sann.

 7. Jenny skriver:

  Vad fint bibliotek! Och den där ljusstaken… synd på Internetet bara, men det finns ju signalförstärkare 🙂

 8. Christer Holm skriver:

  Vad fint det blir 🙂 ja set är kul att renovera och få lite nytt.

 9. Sandra skriver:

  Å va lyxigt med ett eget bibliotek! Det ska jag också ha i framtiden har jag bestämt :)! Väldigt fint verkar det också, med så vackra detaljer! 🙂

  • Frida G Svensson skriver:

   klart du ska ha ett eget bibliotek girlfriend! Det är för mig en dröm som blivit sann. Har alltid velat ha det!

 10. Jennifer skriver:

  Åh jätte fint 😀

 11. Vicky skriver:

  skultuna(väl?)staken is EVERYTHING.

 12. Sanna skriver:

  Vad underbart det ser ut! Jag vill också ha ett bibliotek, känns jättehemskt att mina böcker ligger nedpackade i flyttlådor i vårt förråd. Där hamnar alla jag läst ut, vi har liksom inte plats häruppe 🙁 En integrerad bokhylla är min dröm, men det får nog bli i ett framtida hus.
  Älskar detaljerna här, golvlampan är verkligen ursnygg, och jag har en riktig förkärlek till Glorian 🙂 Den är så vacker!

  • Frida G Svensson skriver:

   jag vet hur det är. Innan fick jag också plocka undan de jag läst. Himla trist. Nu är mitt problem det motsatta. Jag har inte tillräckligt för att fylla ut. =)

 13. LoHe skriver:

  Vi köpte en wifi-extender och den funkar jättebra! En liten dosa man sätter i ett eluttag i utkanten av befintligt wifis räckvidd, så ökar räckvidden rejält. Tidigare gick det knappt att få en wifi-plupp på vår övervåning men nu: Full speta. Kostar lite drygt en femhundring och var så enkelt att installera att jag fixade det själv 🙂

  (Ljuvligt bibliotek, förresten! Det ska vi också ha i något hus, någon gång)

  • Frida G Svensson skriver:

   underbart! Exakt en sådan måste vi ha och det är verkligen prio på att skaffa det! Och klart du ska ha ett bibliotek. Det borde varje person ha!

 14. Alltså WOW! Hade jag inte varit intresserad i inredning själv hade jag anlitat dig direkt! 😀 sv: haha ja, kul att han charmar fler än bara mig 😉

 15. ida skriver:

  wow vad fin blogg du har!! Kika gärna in på min :))

 16. Så himla fint du har det! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *