Veckonytt #232

God morgon, god morgon! Äntligen regnar det! Som mina blommor och vår gräsmatta behövt det! Nu startar en ny sommarlovsvecka och vi har verkligen redan kommit in i sommarlunken. Vi sover till nio och äter frukost länge. Underbart!

Jag vill kicka igång veckans veckonytt med den här magiska dagbädden! Det är nog den finaste jag någonsin sett.

Finns det något chicare än att dra på sig en lyxig kaftan när man går på beachen och ska köpa en glass eller äta lunch på strandcaféet? Eller när man drar runt i trädgården på sommarkvällar och lojt vattnar sina blommor! Du hittar denna underbara kaftan här (adlink).

Jag fortsätter slå ett slag på solhatt! Jag tycker det är såååå chict! (adlink).

Jag gillar inte att ha foundation på sommaren. Jag tycker det blir så svettigt och kakigt. Då använder jag mycket hellre en färgad dagkräm eller en så kallad skin tint. Den här från Lumene ÄÄÄÄÄLSKAR jag och vill varmt rekommendera! (adlink).

Om du söker efter shorts som är enkla att klä upp och ner, samt inte har knapp i midjan utan resår, är dessa heeeelt perfekta!

ALLTSÅ WOW! Magiska byxor! (adlink).

Jag är i behov av en ny locktång och jag är så nyfiken på denna från ghd (adlink).

Vilken bikini! Den känns så sensuell och härlig! I love it! Du hittar underdelen här och överdelen här.

Set set set! Jag är besatt av set denna sommar! (adlink).

Här är min DRÖMFÅTÖLJ! Helst den grå och fluffiga! När jag nått ett riktigt stort mål ska jag bannemej ge mig denna i present!

Ha en underbar vecka!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x