veckonytt #275

God morgon vänner! Jag har en rolig vecka framför mig och hoppas att du också har det! Jag ska på event på torsdag och sen är helgen full med middagar med vänner. Så himla roligt! Älskar när jag har events och happenings framför mig för då tar jag mig alltid tid att planera den perfekta outfiten! Jag älskar det! Än är temperaturen varm men längtan efter höstkläder pockar på min uppmärksamhet. Därför vill jag tipsa om det här fantastiska setet! Du hittar jackan här (adlink) och kjolen här (adlink).

och ska du satsa på ett enda smycke i höst så låt det vara pärlor! Så chict och trendigt! (adlink)

Och om du känner att ett grönt set är för mycket för dig, men att du samtidigt vill bära mer färg i höst, vill jag tipsa om att lägga krut på dina accessoarer. Behåll din neutrala garderob men få till en pop of colour med denna väska! Det är för övrigt den perfekta vardagsväskan! (adlink)

Behåll sommarens glow med den här underbara kroppsoljan från mantle (adlink). Jag har den själv och bara älskar den!

OMG! Spana in de här skorna som precis kommit in hos & other stories! Jag dööööör! Jag bara måste ha dem! (adlink).

Jag har jobbat så hårt med mig själv för att kunna trivas i sociala sammanhang. och äntligen börjar det lossna! Denna sommaren har varit full av vänner, nya bekanta och massa massa häng. Och det gör mig så otroligt tacksam! Universum har verkligen backat mig i detta. Jag kommer fortsätta fokusera på detta och förvalta våra vänskaper och hösten kommer gå i det sociala tecknet. Jag ser fram emot alla fina dukningar jag kan göra. Då dukar jag gärna med vackra linnedukar (adlink).

Vackra glas kan man aldrig ha för många av! Dessa tycker jag är heeeelt ljuvliga! (adlink).

OMG DRÖMKLÄNNING!!! (adlink)

När vi ändå är inne på drömmar så låt mig visa denna drömmöbel. Ett konsolbord i marmor av HKliving. Så otroligt fin! Som ett smycke för hemmet! Den finns här (adlink).

Slutligen har vi en helt underbar klänning som går att bära från nu och hela hösten. Bär den med en kofta eller kavaj över, eller med skjorta eller polo under. Underbart fin! Den finns här (adlink).

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x