vecka 34.

Jag säger bara en enda sak! PMS! Oh my god vad den plågar mig denna vecka! Trots att jag vet att deppigheten och den rivande känslan i bröstet inte är på riktigt, bara något som hormonerna skapar, så är det inte mindre jobbigt för det. När jag befinner mig mitt i det måste jag hela tiden påminna mig om att det är PMS och att jag inte hamnat i en blixtdepression. Just det här att jag påminner mig om att det är PMS är ändå väldigt hjälpsamt. Det skapar en distans till känslorna och de nyanseras istället för att de får fritt spelrum och ta över hela mig.

Jag säger ideligen att det är PMS och så gör jag en sak till. Jag gör bara det som känns bra. Det är så mitt liv ser ut. Att jag bara vill göra det som känns bra. Ibland känns det bra att träna. Ibland känns det bra att inte träna. Ibland känns det bra att välja godis. Ibland känns det bra att välja bort godis.

Tricket är att verkligen veta vad som får en att må bra. Ofta tror vi att choklad och real housewives är det som får en att må bra när PMS:en river som värst. Men efteråt, när all choklad är slut, känns det inte längre bra. Quick fix är inte det jag förordar. Utan långsiktigt och djupt. Det som får en att må bra djupt där inne.

Jag har sett till att utforma en riktigt härlig vecka. Jag har gjort lite onlineshopping. Jag har bokat träningsdate med kompisar. Tackat ja till ett event. Bokat in utflykter. Tackat ja till middag hos vänner. Sen har jag gjort en tydlig to do list för dagen som jag håller mig till. Lägg sen till att jag ska gå och lägga mig i tid, äta mellis och läsa mycket. Det är mitt recept för en feel-good vecka denna vecka!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x