Veckonytt #236

Första riktiga skolveckan är här och jag tycker det är så skönt! Innan åt Estrid frukost på förskolan men nu äter vi frukost ihop och sen åker vi och lämnar på skolan. Det känns så himla mysigt. Jag har som vanligt dedikerat måndagar åt skrivdag så idag sitter jag uppkrupen i sängen hela dagen och skriver blogginlägg. Men du må tro jag längtar till biblioteket är färdigspacklat och målat så att jag kan vara där inne igen.

Det blir ett roligt veckonytt denna vecka så häng med! I höst är chunky loafers såååå trendigt och dessa från Ganni tycker jag var sjukt snygga! (adlink)

Om det är något jag ska spana in på rean så är det grillbestick. Jag kände att jag saknade det nu i somras. Dessa tycker jag mycket om! (adlink)

Jag tycker Kappahl verkligen börjar hotta till sig och denna magiska byxdress är inget undantag (adlink)! WOW! I love!

Nu letar jag med ljus och lykta efter de perfekta sakerna att ställa i bokhyllan när den är klar. Hur fin var inte denna vas? (adlink) Den ser ut som jag!

Är ditt hår slitet efter sommaren? Mitt är iallafall det! Jag längtar efter att få gå och klippa topparna och sedan använda ett vårdande schampo. Jag är väldigt förtjust i Maria Nilas rosa serie så jag funderar på att testa denna serie. har du testat? Är den bra?

Hej magiska shorts att bära långt in på hösten! Och i vinter med strumpbyxor under och remsandaletter till. Sjukt snyggt! (adlink).

Här är ett annat par riktigt snygga shorts att bära in i hösten (adlink). Stort plus för att de går upp till stlk 50!

Denna budgettopp ser såååå lyxig ut tycker jag! Helt underbar i färgerna! (adlink).

Pärlor pärlor pärlor! Alltid pärlor! det är så vackert och klassiskt. Dessa mörka pärlor med skiftningar i lila och grönt tycker jag är helt magiska! (adlink).

I höst ska jag fortsätta promenera mycket och i ärlighetens namn är mina gympaskor allt annat än bra. De är SÅ nedtrampade och med hål i sig. Jag vill satsa på dessa godingar från Adidas (adlink). De ser helt otroligt sköna ut!

Ha en underbar start på veckan min vän!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x