Veckonytt #225

Åh, vilken härlig helg jag haft! En middag med ett annat par som sträckte sig långt in på natten. Ni vet en sån där kväll man verkligen saknat i dessa tider. Skratt, samtal, djupa innerliga berättelser, lite gråt (japp, det var jag!), inspiration och glädje. Jag känner mig fylld av energi. Igår firade vi pappas födelsedag och trots att det är kaos när vi alla ses med en sexåring, en treåring och en ettåring, så känns det som hela hjärtat är i bomull. Även om huvudet behöver gå på mentalt spa efteråt. Idag vaknade jag något golvad av pollen. Hur är det möjligt att jag varje år glömmer att det blir såhär!? Mina ögon är svullna, näsan kliar och jag är SÅ trött. En allergitablett och två kaffekoppar senare så börjar jag dock likna mitt vanliga jag.

Jag har suttit med min kalender och planerat veckan för att få in allt jobb som finns att ta tag i, få in den rörelse jag vill ha och tid för familjen och egentid i form av bokläsning, inspiration och trädgård. Nu har det då äntligen blivit dags att presentera veckans veckonytt. Först ut är detta magiska set från By Malina. Jag har då aldrig set något vackrare. Tänk att glida genom sommaren i detta set! (adlink)

När vi alla är hemma är skor med hög klack inte lika lockande. Men min kärlek till vackra skor försvinner inte helt. Det finns nu en uppsjö av härliga, färgglada och blingiga platta skor. Perfekt för dig som jobbar hemma men som ändå vill vara uppklädd. Dessa flats från Arket är fantastiska tycker jag (adlink).

Hello, du perfekta sommarklänning 1! (adlink).

Chict och casual till perfektion! Detta set från COS är typ det snyggaste jag set!!! Alltså wow så sobert! (adlink).

I år är året jag måste hitta den perfekta vita baddräkten. Den här är helt underbar tycker jag! (adlink)

Korta lädershorts! Kanske det snyggaste som finns! (adlink)

Jag kommer för alltid ha en total crush på 80-talsmodet. Denna klänning med sin hjärtformade urringning är helt fantastiskt tycker jag! (adlink). En så smickrande modell!

Jag har en favorittröja som ni alltid frågar om. Den är från H&M och gammal. Men nu har Kappahl fått in denna tröja som är typ en kopia. Löp och köp säger jag! (adlink)

Som kurvig tycker jag det kan vara svårt med jeansjacka. En traditionell modell blir ganska så osmickrande tycker jag och jag ser mest bara otymplig ut. Men däremot älskar jeansjacka som går att markera i midjan. Denna från Åhléns är så himla himla fin tycker jag! (adlink).

Hello, perfekta sommarklänningen nummer två! En krispig omlottklänning i vitt och blått från Ralph Lauren (adlink). Kan det ens bli mer sommarklänninggoals? Jag vill ha denna och strosa på stränder, i hamnen, äta fisk och åka bit i denna klänning. Helt underbar!

Ha nu en härlig vecka vännen!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x