Veckonytt #173

Vilken vecka! Jag har haft en dag som gått i non stop och visst är det så man vill att det ska vara. En lagom full dag så att tiden rinner i en rasande fart och vips kommer man hem. Innan David pluggade var det alltid jag som fick hämta Estrid och rodda med kvällsmiddag. Nu när David pluggar kan jag utan problem jobba över och slippa stressa hem. För att inte tala om det lyxiga i att jag kommer hem till middag på spisen och dukat bord.

För att du ska bli riktigt inspirerad för denna vecka vill jag börja med denna artikel om 25 saker att göra på vårens bucketlist.

H&M har vårens mest drömmiga skor och de i beige hittar du här (adlink) och de magiska i turkos hittar du här (adlink).

Den här kappan i mockaimitation är helt magisk för våren tycker jag! Du hittar den här (adlink).

Kicks har lanserat ett nytt hårmärke som jag är så intresserad av. Det heter Continu och är ett svenskt och veganskt märke. Varumärket har hämtat inspiration från hudvård och tanken om att en frisk hårbotten är grunden för optimal hårhälsa. Du vet ju hur jag älskar syra och aktiva ingredienser i hudvård och därför känns det SÅ spännande med ett hårvårdsmärke som har AHA-syra, BHA-syra, kol och hyaluronsyra i sina produkter. Jag är särskilt nyfiken på Aloe Vera Scalp Shampoo, AHA Cooling Detox Scrub, Charcoal Warming Clay Masque och BHA Sensitive Scalp Exfoliator.

Ska du satsa på en enda stickad tröja i vår så låt den vara i lavendel. Vårens absoluta IT-färg! Den här (adlink) från Marimekko är magisk!

I år vill jag pynta mitt ris med riktigt vackra och instafriendly fjädrar. De här är ju helt magiska! Och de finns i massa olika färger.

Denna jeansmodell, hög midja med vida ankelkorta ben, är vårens trendplagg nummer ett! Dessa från Arket är perfektion och du hittar dem här (adlink).

Vårens andra trendplagg är långa shorts. De ska gå till knäna eller till och med under knäna. Dessa från ACNE (adlink känns väldigt coola och användbara. Enkla att klä upp eller ner beroende på tillfälle.

Vilket underbart set detta är! Tänk med guldsmycken, solbränna och enkla svarta strappy sandaler. MAGI! Setet är från Monki och jackan hittar du här (adlink) och byxorna här (adlink). Ett stort plus för att storlekarna är generösa.

Det är aldrig för sent att börja med hudvård. Vissa, åh so lucky!, har aldrig haft problem med huden. Men vid klimakteriet kan det kännas som att huden helt förändras. Därför gillade jag verkligen den här artikeln om den bästa hudvården för den som känner av att huden förändrats vid klimakteriet.

Ha en fin vecka darling!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x