Veckonytt #213

Äntligen måndag! Jag skriver det och menar det verkligen! Ända sedan jag blev min egna så bara läääängtar jag till måndagen. Jag är så fylld av inspiration, kreativitet och motivation så jag hoppar ur sängen på måndagen. Och som vanligt börjar vi veckan med ett veckonytt. Först ut är en toppenhärlig artikel från ELLE som listar 2021 största skönhetstrender. Take notes ladies, take notes!

Jag tycker allt för få bär handskar! Det är en så elegant accessoar som jag verkligen gillar! Dessa i ljusbeige från Handsome Stockholm (adlink) tycker jag är helt fantastiska!

Brrr, vintern har kommit till södra Skåne och äntligen har vi massa snö. Det är helt orimligt mysigt! Men också kallt! Jag lever i kashmir just nu och dessa leggings kashmirmix från H&M (adlink) tycker jag är såååå stylish. Det ser också otroligt mjuka och sköna ut!

På temat kallt är det naturligt att prata om innetofflor! Oj, jag LEVER i mina tofflor från morgon till kväll. Jag hittade dessa lyxiga hos net-a-porter (adlink) och jag är helt in love. Det måste vara de finaste innetofflorna jag sett någonsin!

På drömlistan över kläder jag vill ha står en stickad klänning från Dagmar (adlink)! Så kvinnlig, tidlös och elegant. Och fallet på kjolen! Helt underbar!

Jag har precis börjat använda detta fuktserum från Filorga (adlink) och jag är BESATT! Herregud, vilket magiskt serum! Min hud är glowy glowy glowy! Jag kan verkligen varmt rekommendera!

Är du på jakt efter en tidlös väska till våren? Look no further för denna klassiker, Musubi mini, från Acne (adlink) är helt enkelt ren och skär och magi!

Rosa är en supertrendig färg i vår och sommar så börja inventera din garderob! En annan trend är cut-outs, alltså skurna öppningar och hål i plagg. Tiger slår två flugor i en smäll i denna grymt snygga tröja (adlink).

Jag spenderar ju numera all min tid hemma, och jag älskar det. MEN jag blir också medveten om allt jag vill förändra och allt jag ”behöver”. Högt upp på min villhöver lista är en ny kontorsstol till biblioteket och klassikern sjuan från Arne Jacobsson tycker jag är helt fantastisk.

Här har du en annan underbar väska (adlink) till våren som är billigare än den från ACNE. Men det är fortfarande en lite högre prislapp men väl värd de pengarna eftersom det är en underbar investering. Jag älskar Little Liffner och tycker alla väskorna därifrån är geniala!

Nu önskar jag dig en underbar start på veckan!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x