Veckonytt #211

Jag är så taggad på denna vecka! Det är inte alldeles enkelt att få in rutiner i mitt nya liv som frilansare så jag ser fram emot att slipa på rutinerna denna vecka. Jag börjar som vanligt med min to do lista och veckoplanerare för att få en överblick på veckan. Något som är regelbundet återkommande är såklart veckans veckonytt och här är det, rykande hett och fyllt med massa inspiration.

Dessa boots från vagabond är den perfekta övergången mellan vinter och vår och eftersom de inte är knähöga så funkar de perfekt även för oss med bredare vader. Du hittar dem på rea här! (adlink).

Åh vilken perfekt väska från Staud (adlink)! Det finns några kvar att knipa på megarea!

Visst är nya träningskläder essentiella för att få den där powerkänslan när man tränar! Jag älskar detta set i lavendel. Vilken underbar färgklick att möta våren med när du är ute på dina vårsoliga promenader. Du hittar tightsen här (adlink) och toppen här (adlink).

Drömstol number one just nu!

En av de trendigaste färgerna i vår är ljusgul. En färg som kan kännas svår men egentligen inte alls är det. Det är en underbar färg att colorblocka med lavendel, brunt och grått. Dessa stickade byxor är perfekta nu när vi jobbar hemma. De är mjuka och sköna, men går att klä upp så de blir perfekta hemmakontorsbyxor. Du hittar dem här (adlink.

Om du är nyfiken på fler modetrender i vår så tipsar jag om den här artikeln med nyckelplagg för våren 2021.

ÅHHHH! Denna väska är en riktigt härlig smällkaramell att möta våren med (adlink).

MER LJUSGULT! Det här är en fantastisk knytblus i silke till ett mycket bra pris! Löp och köp säger jag! (adlink).

IKEA släpper nyheter och spana in dessa nya fronter till köket! Sinarp/Hasslarp är en ny familj av köksfronter och dörrar i monokromt och mönstrat mörkt trä. Det är helt galet vackert tycker jag! Spana in alla nyheter här.

Som en bonus vill jag tipsa om Elles artikel om inredningstrender för 2021.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x