Veckonytt #267

Välkommen sköna måndag! En underbar morgon med strålande sol! jag sitter i soffan med en kopp kaffe och har precis gått igenom mailen. Nu ska jag visa massa inspirerande inredningsnyheter. Som den här underbara bara brickan från Hilke collection (adlink). Perfekt för ost, chark, morgonfrukosten, parfymerna, ja allt!

Med 100-ish dahliaknölar på förkultivering längtar jag efter stora buketter att plocka in från trädgården. Och då behövs MÅNGA vaser. Jag vill SÅÅÅ gärna ha den här. (adlink)

Och ute vill jag ha massor av fina krukor FULLA med andra sommarblommor! jag äskar dessa nya krukor från Bergs potter (adlink).

Letar du efter ett mindre soff-, sido- eller sängbord med förvaring? Då är Isola från Ferm Living perfekt (adlink). Jag tycker så mycket om färgen, formen och designen på denna.

Titta på den här gulliga fina hyllan! I love! (adlink)

Vårt matbord är SÅ slitet och jag längtar efter ett nytt. Men eftersom vårt matbord för tillfället oftare är tennisbord än matbord är varken jag eller min plånbok redo att investera i ett nytt bord. Men om jag skulle köpa ett nytt bord är detta en het kandidat (adlink).

Jag är inte mycket för färgglad inredning. Jag älskar det i andras hem men känner aldrig att det passar in hos oss. Men samtidigt så älskar jag ju färg. Åh, the inner struggle! Den perfekta lösningen blir att ta in färgglada detaljer och textilier. Som den här ljuvliga kudden. (adlink.

Eller den här underbara filten! (adlink)

Och den här vasen då! Som ett konstverk! (adlink)

Slutligen, jag ÄLSKAR musselmalet från Royal Copenhagen och vill så gärna samla på den. Nu såg jag att de fått in koppar med bokstäver på. Alltså!!! DÖR! Klart jag måste ha med K på för vårt efternamn! Du hittar kopparna här (adlink).

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x