Veckonytt #157

Ny vecka! Jag ser så himla mycket fram emot den här vecka. Äntligen en tid hos sjumgymnasten för min skruttiga rygg, en högt efterlängtad nageltid hos Elin och sen en lyxhelg på Grand hotell i Lund för att fira vår bröllopsdag.

Först ut i detta härliga veckonytt är dessa skor från Roccamore. Ett företag jag är så nyfiken på. De gör skor som är snygga med höga klackar med en innovativ specialdesignad innersula för maximal komfort. Perfekt för alla oss som vill vara chica hela arbetsdagen med höga klackar, men inte vill lida i fötterna under tiden. Läs mer här!

Det är så otroligt viktigt att älska sig själv och vara sin egen bästa vän. Här är tre fördelar med att älska sig själv!

Frukt och grönt som kroppen vill att du äter varje dag. Åh, det här läste jag med stort intresse och tog till mig genast i helgen. Vi köpte MASSA frukt och det var världens lyxigaste att ha färska jordgubbar, blåbär, mango, melon och passionfrukt i frukosten, på pannkakorna och till kvällsfikat.

Jag erkänner! I början tyckte jag dessa klumpiga gympaskor var hopplöst 90-tals och faktiskt ganska fula. Men nu börjar jag falla för trenden. Är faktiskt väldigt sugen på dessa!

Så underbar blus! Ser superlyxig ut men med ett himla bra pris!

Det kan väl inte ha undgått någon att läder är DEN hetaste trenden i höst och vinter. Den här fuskläderklänningen är helt ljuvlig!

MEN GUUUUUD vilken perfekt kjol!

Färgtrender för 2020. Jag är pepp ska jag säga! Jag är såååå sugen på att måla om vårt sovrum och vårt vardagsrum! Och biblioteket! Det här är det ljuvligaste med hus. Möjligheterna är oändliga. Man kan göra precis vad man vill. Det är fantastiskt roligt!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x