Unna alla julens härligaste adventskalender

BETALT SAMARBETE MED YVES ROCHER

Blir vi någonsin för gamla för presenter? Jag tror faktiskt inte det! Det finns en sådan kittling i att få öppna presenter. Jag och min syster blev fram tills vi fyllde 18 år bortskämda med en presentkalender från min farmor. Det var magiskt att VARJE dag i 24 dagar få öppna en present. Sen vart vi orimligt bortskämda när min mamma fortsatte göra kalendrar till oss i vuxen ålder. Så lyxigt hade vi det fram tills vi fick barn. Nu har våra kalendrar och traditionen gått vidare till våra barn. Och visst är det underbart att se glittret i ögonen på Estrid varje morgon när hon får springa och hämta ett nytt paket. MEN i ärlighetens namn saknar jag att få göra det själv.

Men inte denna jul! I år har jag nämligen en egen julkalender bara till mig! (Även om jag vet att Essie kommer ville norpa än det ena än det andra). Yves Rocher gör en adventskalender som är så så så ljuvlig. 24 stycken fullsize botaniska produkter! Alltså inga prover utan BARA fullsize. Här finns ALLT från topp till tå och jag ÄLSKAR det! Kalendern har ett värde av 2206 kronor, men kostar 899 kronor. MEN med koden frida100 får du 100 kronor rabatt på kalendern! Skynda dig för förra året sålde den slut så fort! Du hittar kalendern här.

Kalender levereras i en påse där det ligger 24 individuella små påsar med en produkt i. Det medföljer snöre och klädnypor så att man kan hänga upp den precis så som man själv och kreativiteten önskar. Därför kan du placera kalendern precis var du vill. Jag hängde min kalender i knopplisten i sovrummet för jag vill bokstavligen kunna sträcka ut armen och norpa paketet det första jag gör på morgonen! De små tygpåsarna är underbara och jag tänker direkt att de är perfekta presentpåsar. Om någon fyller låt säga 9 år, då tar man påse nummer 9. Eller så använder man påsarna till hårspännen och annat smått, underkläder på resan, eller för hudvården man tar med sig i gymväskan. För att inte prata om återanvändningsmöjligheten! Detta är basen för en julkalender som kan göras år efter år efter år. Här blir inte massa onödig pappersanvändning.

Visst ser det inspirerande och härligt ut! Är du nyfiken på vad som finns i påsarna? Jag kommer nämligen avslöja lite nu. Så sluta scrolla om du inte vill veta. För nu är det spoileralert som gäller! Här är några riktiga godbitar som du kommer få i kalendern.

Den UNDERBARA kroppspeelingen som skrubbar kroppen silkeslen med hjälp av aprikospulver. Jag kommer inte orka vänta fram tills december för att tjuvstarta med denna!

Handkräm! <3 Jag har handkräm överallt! Bredvid sängen, på kontoret, i köket och i badrummen. ÄLSKAR handkräm och vill aldrig vara utan en. Man får också massa härlig hudvård som ska bli roligt att testa. Bland annat godbitar från Yves Rochers fuktserie hydra végétal. ÄLSKAR allt med fukt!

I december kommer du hitta mig här inne i sovrummet. Tända ljus, en kopp te och massa härliga skönhetsprodukter att göra hemmaspa med. Gör det du med. Sakta ner tempot i december och ge dig själv chansen att rå om dig själv med härliga botaniska produkter. Jag utnämner här med december officiellt till unn-månaden!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x