Mina must haves i sommarnecessären

INLÄGG INNEHÅLLER ADLINKS

Som utlovat kommer här stora inlägget med mina absoluta must haves i sommarnecessären. ELEMIS – SUPERFOOD GLOW PRIMING MOISTURIZER är en magisk dagkräm som ger såååå mycket glow. Perfekt på sommaren när foundation är för svettigt. Från KJAER WEIS hittar du GLOW DUO som är en underbart lyxig förpackning med krämrouge och krämhighlighter. På sommaren är enkelhet bäst och en krämig krämskugga för ögonlocken är en riktigt hit. Jag vill tipsa om 3INA – THE CREAM EYESHADOW – BRONZE. Slutligen är det ett måste med ett knalligt läppstift. Mitt bästa är TOM FORD LIPSTICK – TRUE CORAL.

Under sommaren utsätts håret för så mycket slitage. Här är mina bästa produkter för att behålla håret starkt och friskt. LIVING PROOF – TRIPLE DETOX SHAMPOO är en dröm! Det tar skonsamt bort smuts, föroreningar och produkter för ett rent och slätt hår. SACHAJUAN – OCEAN MIST är mitt bästa saltvattenspray! Wow, här snackar vi volym! SACHAJUAN – SUNCARE COLLECTION är en duo med ett leave in balm som du tar i under dagen för att skydda håret mot solen. Den andra är en after sun för håret. Så drömmig duo! OUAI – TREATMENT MASQUE är en hårinpackning. Det är verkligen ett måste för mig att använda en inpackning minst en gång i veckan under sommaren.

Grunden för en riktigt snygg och fin bränna är exfoliering, återfuktning och solskydd! Det är också grunden för en välmående och väl skyddad hud. Här är mina favvisar. FILORGA UV BRONZE SPF 50 BODY är det solskydd jag använder nu och jag älskar. Jag använder även FILORGA UV BRONZE MIST SPF 50 som är en mist jag sprayar över ansiktet för att bättra på mitt solskydd. Älskar även denna. För att skrubba kroppen från döda hudceller använder jag NUXE – REVE DE MIEL BODY SCRUB och för att återfukta en härlig lyxig kräm, CAUDALIE – VINE BODY BUTTER.

För att fuska fram brännan lite är min bästa BUS just nu ST.TROPEZ – SELF TAN PURITY VITAMINS. Sen kompletterar jag med ett solpuder. YVES ROCHER – BRONZING POWDER är en riktig storfavorit just nu! Mina läppar blir ofta torra på sommaren och då tycker jag om att skrubba dem försiktigt med BY TERRY – LIP SCRUB och sen återfukta dem med livets läppbalsam, NUXE – REVE DE MIEL LIP BALM.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Maja
Maja
2 år sedan

Jag tycker att det är så tråkigt att din blogg innehåller så mycket reklam och tips på produkter att köpa. Saknar inläggen om din vardag.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x