Morgonrutin för magiskt glowig hy

INLÄGG INNEHÅLLER ADLINKS

Nu finns en IGTV uppe med min morgonrutin när det kommer till hudvård. I detta inlägg tänkte jag visa produkterna lite närmare och länka till dem för dig som är intresserad.

På morgonen tvättar jag alltid ansiktet med EXUVIANCE – GENTLE CREAM CLEANSER. Detta är en mild och återfuktande rengöringskräm som jag fullkomligen älskar och har använt under flera års tid.

Nästa steg är toner och då använder jag mig av EXUVIANCE – HYDRASOOTHE REFRESH TONER. Detta är ett återfuktande ansiktsvatten, utan alkohol, som lugnar och återställer hudens ph-värde.

På morgonen använder jag en annan ögonkräm än på kvällen. På morgonen är det FILORGA – OXYGEN GLOW EYES som gäller. En utjämnande ögonkräm som ger lyster och piggar upp och motverkar mörka ringar under ögonen och jämnar ut fina linjer.

Sen är det dags för serum och då använder jag EXUVIANCE – SUPERCHARGE AOX SERUM. Detta serum är fyllt med antioxidanter som skyddar huden mot oxidativ stress, vilket är en av de främsta orsakerna till ålderstecken på huden. Detta serum går bara att köpa på Exuviance-salonger eller på Exuviances egna hemsida.

Slutligen använder jag dagkrämen EXUVIANCE – SHEER REFINING FLUID som är en lätt dagkräm som återfuktar huden. Även denna går enbart att köpa på Exuviances kliniker och egna hemsida.

Hoppas du blev inspirerad till en egen morgonrutin. För den är nämligen otroligt viktig för att få en klar och felfri hud med massa glow. Och om du vill se hur jag använder produkterna så hittar du filmen på min IGTV nu.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x