Håller Viva la diva måttet?

Du har säkert sett det billiga sminkmärket Viva la diva inne på typ Åhléns. Jag har aldrig köpt något från märket därför att jag tänkt (inte smickrande jag erkänner) att så billigt smink inte kan va något att ha. Att det omöjligen kan hålla måttet. Men med det sagt, jag har testat hur mycket smink som helst i mina dagar, billigt och dyrt och kommit att inse att det finns riktiga godbitar inom alla märken oavsett prisklass. Jag fick möjligheten att få hem lite produkter att testa och tänkte ge er en liten recension. För här finns nämligen både hissar och dissar, och en rejäl godbit!

Duo highlighter warm gold är en puderdosa där en halvan är bronzer och den andra är highlighter. Den här gillar jag riktigt mycket. Man får en fin glöd på kinderna och en härlig fräschör. På ett sätt är det väldigt bekvämt att få två produkter i en förpackning. Å andra sidan är det lite pilligt att se till att penseln bara nuddar just den halvan man vill. Jag löser det smidigt med två lite mindre puderpenslar och måste säga att det här faktiskt är en riktig toppenprodukt. Den kostar 129 kronor. Väl värt pengarna.

Brush eyeliner pen är en svart traditionell eyeliner med filtpenna. Den kostar enbart 99 kronor. Den är bra, men det finns många mycket bättre budgetvarianter på marknaden. Den är i mitt tycke inte tillräckligt svart och släpper lite för lite färg vid vart penseldrag för att jag ska bli nöjd. Ingen hiss, ingen diss, mer ett naja.

Foundation with argan är en foundation med medium täckning. Den har arganolja i sig vilket ska ha en närande, antiuttorkande effekt samt motverka uppkomsten av finnar. Den kostar 129 kronor. Här finns det massor att skriva. Jag hade ALDRIG köpt denna i butik. Förpackningen känns för billig för mig. Jag erkänner, jag vill ha en glasflaska eller lyxig plastförpackning. Jag blir genast tveksam mot billiga foundations och tänker att det aldrig kan funka. MEN jag gav denna en rejäl testrunda. Jag provade att ta på denna foundation fingrarna, en buffingborste och med en beauty blender. Buffingborste gav inte ett bra resultat tycker jag, fingrarna blev okej men med en beautyblender blev det ett STRÅLANDE resultat. Jag testade även att applicera två lager med BB:n och det blev ett väldigt fint och naturligt resultat. Jag är mycket imponerad! Jag kan varmt rekommendera denna foundation. Gå bara till butik och testa ut din rätta nyans.

Super curl mascara är en volymskapande mascara. Jag har inte haft möjlighet att testa denna. Jag har typ testat en triljon mascaror och gillat typ två så med andra ord jag är extreeeeeemt petig med mascara. Därför får jag helt enkelt se till att återkomma med en recension på mascaran när den genomgått mitt granskande öga.

Deep blush rouge palett är en palett med fyra rouge och två highlights. Tonerna går i olika toner av korall och passar personligen mig bättre på sommaren för jag är så himla blev på vintern. Denna palett är extremt pigmenterad. Alltså jag doppade borsten och fick sen dutta av den på handryggen innan jag applicerade den på kinderna. Det innebär att denna palett kommer hålla forever and ever. Den är dock väldigt pudrig av sig vilket jag tycker är kännetecknande för billigare puderprodukter. Personligen gör det mig ingenting eftersom resultatet på kinderna blir superfint. Jag tycker mycket om den här paletten och kommer använda den flitigt i sommar. Några av de ljusare rougen kommer jag använda i höst också. Jag kan varmt rekommendera även denna produkt. Den kostar 179 kr vilket får anses som ett riktigt kapp med tanke på att man får 6 produkter!

Jag är ju en riktigt beautylover men är osäker på om ni är det. Du får gärna lämna en kommentar här eller på instagram om vad du tyckte om detta inlägg. Vill du ha mer skönhetsinlägg eller var detta ointressant för dig? Det känns ju onödigt att blogga om sådant ni inte är intresserade av. Men å andra sidan kanske ni vill ha massa mer skönhetsinlägg och då måste jag ju få veta det så att jag kan fortsätta tänka ut roliga inlägg. Så lämna gärna en snabb kommentar, det skulle jag uppskatta väldigt mycket och det skulle hjälpa mig minst lika mycket.

Ha en fin lördag min vän! Nu ska jag ut och plantera tulpanlökar och klippa en häck.

Kram!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x