Spännande hudvårdsnyheter

Jag har fått hem tre hudvårdsnyheter från Skin treat som jag tycker är så spännande! Jag har provat alla tre men inte använt så pass länge att jag kan ge ett definitivt resultat. Men min spontana reaktion är att jag verkligen tycker om det. Skin treat är ett märke som verkligen uppskattar. Spännande ingredienser, snygga förpackningar och med en mycket bra prislapp.

Det är två nattmasker och en exfolierande mask som jag har testat. Spontant så ÄLSKAR jag skruv-upp-korken som är på de två nattmaskerna.

Moisture support overnight face mask är en återfuktande mask som verkar under natten. Jag älskar sådana här masker. Perfekta när huden känns torr, fått mycket sol eller varit en hel dag på stranden.

Purifying Bakuchiol overnight face mask är så spännande tycker jag. Bakuchiol kallas för naturens retinol och den här masken jobbar på lyster, jämnar ut hudtonen och motverkar åldertecken. Den innehåller AHA och PHA vilket är livets bästa syror som exfolierar huden och tar bort döda hudceller. Det är med andra ord glow in a bottle här.

AHA + PHA face peeling mask masseras in i ansiktet och med en hög halt av syror exfolieras huden och ökar cellförnyelsen. Det här en effektiv rackare som enbart ska sitta på huden några minuter. Därför är den perfekt att ha i duschen. Jag masserar in den i ansiktet och låter den verka medan jag passar på att raka benen, tvåla kroppen eller fixa med inpackning.

Idag ska det bli sommar hos oss. David och Estrid ska hem till min syster för att fira hennes 30-års dag men jag stannar hemma. Jag har lite huvudvärk och småkrasslig hals och eftersom de både kommer finnas äldre och en ny bebis på kalaset vågar jag inte chansa. Jag kommer passa på att så sommarblommor, plantera ut försådder och sen ligga på solsängen och göra prick ingenting.

Och visst är det kul att jag är tillbaka i min egna blogg nu? Det känns roligt att va hos mig själv igen.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Sara
Sara
4 år sedan

Jätteroligt att du är tillbaka på din alldeles egna blogg. Krya på dig!

Frida
Frida
Reply to  Sara
4 år sedan

Tack min vän! jag är så taggad på att vara tillbaka här! Nu har jag bloggpepp så det sprutar ut öronen!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x