Majfavoriter

Hej mina darlings! Det har varit en härlig månad. Maj är en så levande månad tycker jag. Den växer i natur och i trädgårdar och det kläms inte lite lediga dagar här och där vilket ger en försmak på semestern. Jag har fokuserat på sådant som är snällt mot mig och gör mig glad.

Detta inspirerade mig denna månad:

  • Efter ett tips från en av er följare så fick jag upp ögonen för bloggen och podden French kiss life. Sök på namnet där det finns poddar så kommer det upp. Hon och jag delar exakt samma livsfilosofi och det var oerhört inspirerande att lyssna på hennes podd. Jag fick mycket idéer och inspiration.

Detta gjorde min kropp glad

  • Jag har redan gjort detta recept två gånger denna månad. Rabarberpaj med knäckigt täcke. Ren och skär perfektion!

Detta stimulerade mitt sinne

  • De fantastiska diskussioner vi fick med anledning av Paolo Robertos sexköp. Underbart att se mina medmänniskor bli arga, besvikna och att frågan om prostitution och människohandel togs upp vid varje middagsbord.
  • Mitt bibliotek. Jag har börjat sitta här inne mer och jobba och närvaron av alla mina böcker har gjort mig lässugen! Jag har bestämt mig för att gå och lägga mig vid 21.30 varje kväll och läsa en halvtimme. Nu ska jag bara välja vilken bok jag ska satsa på.

Månadens pärla

Helt klart Schweizs bidrag till Eurovision. Jag lyssnar på denna magiska låt om och om igen! Det vackraste jag hört på väldigt länge!

Vad var dina pärlor denna månad?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x