veckonytt #292

God morgon vänner! Hoppas du haft en härlig långledighet. Det har jag haft. Stundtals. Jag måste erkänna. Jag är trött. David är trött. Estrid är trött. Vi är alla trötta på att jobba, plugga, kämpa, slita, pussla och fixa. Davids utbildning är väldigt krävande och det märks i form av att han är pressad över skolan och jag är pressad över att ansvara för ruljansen här hemma. Det i kombination med pollenallergi och halsinflammation, tappad röst och ny kortisonbehandling, blev lite för mycket för mig. Jag var ledsen och sliten över helgen. Jag försöker att inte lägga så stor vikt vid det utan bara acceptera att det är såhär det är nu. Vara extra snäll mot mig själv och minnas vad min terapeut säger till mig ”ingen känsla varar för evigt”. Jag har försökt förutbestämma hur den här dagen ska kännas. Så med en god kopp kaffe har jag satt mig i biblioteket och gjort en to do list för dagen och veckan. Det ger mig lugn i kroppen när jag har styrt upp lite. Högst upp på listan är att göra veckans veckonytt. Så det kommer här.

Birkenstocksandaler! Denna OTROLIGA sandal som jag verkligen inte kan leva utan. Mina är sååå slitna nu och jag vill ha ett par nya. Då skulle jag definitivt välja ett par klassiska med brunt läder. Så snygga! Älskar birkenstock (adlink).

Mina föräldrar ska iväg två gånger i sommar och vandra (!?). Jag vet så sportigt! Men det fick mig att tänka att det kanske är många av er som vandrar, eller vill vandra (men inte hittar plagg i din storlek). Jag har hittat ett par grymt snygga vandringsbyxor i massa olika storlekar och i olika färger. Så jag ville tipsa om det. Du hittar dem här (adlink).

Här är ett tips för dig som letar efter festliga skor till sommarens alla tillställningar, men som INTE vill ha högklackat. Hur fina är inte dessa sandaler!? (adlink)

Om du behöver festplagg men inte vill bära klänning vill jag tipsa om att bära en färgstark kostym. SÅÅÅÅÅ fint! Här hittar du kavajen (adlink) och här finns byxorna (adlink).

Men givetvis kan jag inte ha ett veckonytt utan att visa iallafall minst en underbar klänning!! (adlink)

okej okej, två då! Hur magisk är inte denna vita klänning? En perfekt sommarklänning (adlink)

Min mest använda sommarsko är utan tvekan den här modellen. Som flipflops med en liten klack. Det är den ultimata sommarskon. Snygg till alla outfits och man glider bara in och ur skon. Dessa från COS tycker jag är väldigt fina (adlink).

Underbar statementring!!! (adlink) Till ett otroligt pris!

Det finns en matchande earcuff till ringen som jag också tycker mycket om (adlink).

Som en sista grej vill jag tipsa om dessa burkar. För jag håller på med ett projekt att rensa ut 200 grejor här hemma. Som ett led i att fixa fint vill jag också göra fint i skafferiet. Dessa burkar från H&M home tycker jag mycket om.

Ha nu en fin dag min vän!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x