Vad finns i mitt badrumsskåp?

Jag visade upp mitt badrumsskåp på instagram för några veckor sedan och my god vilket gensvar jag fick! Jag älskar att ni också hudvårdslovers och nyfikna på att testa nya produkter. Jag tänker visa upp vad jag har i mitt badrumsskåp. Egentligen har jag flera lådor till med grejor men här har jag mina bästa produkter som jag återkommer till om och om igen. Det här inlägget är för dig som vill ha en genomgång av varje produkt. Gör en kopp te, luta dig tillbaka och njut av en stund i hudvårdens värld.

Översta hyllan från vänster:

Exuviance – detox mud mask är min bästa lermask! Exuviance sheer refining fluid är min dagkräm och bredvid den står evening restorative complex som är min nattkräm. Dessa återkommer jag till och om och om igen. Mitt vardagsserum nu är supercharge AOX serum. Den gröna flaskan är en ansiktsrengöring och heter Marina Miracle oil cleanser (adlink) som jag precis börjat testa. Har använder två ögonkrämer. På morgonen oxygen glow eyes från Filorgan (adlink) och på kvällen Exuviance retinol eye creme och jag älskar båda produkterna så mycket!

Mellersta hyllan från vänster:

Detta är min maskhylsa, plus lite annat smått och gott. by Terry baume de rose (adlink) är mitt BÄSTA läppbalsam. Stryker det på läpparna varje kväll. Under den står en nattmask från Kiehl’s som finns här (adlink), och under den en burk med ögonmasker från Kicks som finns här. Dessa är toppen att ha i kylen och använda om ögonen känns extra svullna.

Bakom står liquid bronze, en BUS från Clarins (adlink) till ansiktet. Jag ÄR BESATT av denna. Alla måste verkligen ha den! Den bästa jag någonsin testat. Framför finns en liten flaska av världens bästa kroppsolja, Nuxe huile prodigieus (adlink). Jag har två masker från skin treat som är lite nyheter jag har fått hem att testa. Purifyfing bakuchiol overnight face mask som är ren djuprengörande mask och moisture support overnight face mask som är en återfuktande nattmask.

De tre sista maskerna är moisture surge overnight mask från Clinique (adlink), rose stem cell mask från Peter Thomas Roth (adlink) och LIVETS peelande mask pumpkin enzyme mask också från Peter Thomas Roth (adlink). Den sista masken är en sådan holy grail produkt som jag rekommenderar alla, nej beordrar alla, att se till att ha hemma i badrumsskåpet.

Längst ner hittar du en lermask från Kicks, Exuviance Vitamin C serumkapslar och bakom Exuviance sheer daily protector spf 50. Jag har en brun-utan-sol från kroppen från Bioregena som jag ännu inte testat och en instant glow primer från Lumene (adlink). Lite bomull och tops, två rouge från Make up store och min LIVSVIKTIGASTE produkt ever! Bioderma micellar water.

Har vi några gemensamma favoriter? Blir du sugen på att testa någon av produkterna?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
4 år sedan

Bioderma har jag använt i många år, innan den gick att köpa på apoteken.
Då köpte jag den på apotek utomlands. Verkligen den bästa rengöringen,
Är lite sugen på att prova Clarins bus för Face o decolletage.

Frida
Frida
Reply to  Maria
4 år sedan

Ja den är underbar!

Åsa
Åsa
4 år sedan

Kul att läsa om dina hudvårdsprodukter. Hur applicerar du Clarins bronser? Köpte den efter du skrivit om den, men är osäker hur jag ska använda. Du har en toppen fin blogg , den innehåller allt😊 Mvh Åsa

Åsa
Åsa
4 år sedan

Den busen från Clarins, hur använder du? Har läst olika råd, haft den hemma i några veckor, men inte använt då jag är osäker på ordning, före eller efter dagcreme?
Toppen blogg, du har😊
Mvh Åsa

Frida
Frida
Reply to  Åsa
4 år sedan

Hej Åsa!! Förlåt att jag glömt svara! Jag tar Clarins BUS på en bomullsrondell och sveper över ansiktet efter att jag gjort klart hela min hudvårdsrutin. Om jag vill ha lite mer intensiv färg droppar jag direkt i handen och smörjer in i ansiktet efter min hudvårdsrutin. Kram!och lycka till!

Åsa
Åsa
4 år sedan

Tack för svar. Hade läst att det går att svepa på med bomullsrondell, men var orolig att
serum och creme ska försvinna när man gör så. Jag provar, verkar vara en bra produkt.
Kram !

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x