Värmespolar – hur man använder dem

Jag är ett stort fan av värmespolar för att få de där riktigt härliga va-va-voom-lockarna. Och jag har fått helt OTROLIGT MYCKET frågor om jag inte kan visa hur man använder. Nu har jag gjort en film där jag går igenom allt du behöver veta för att använda värmespolar. Denna film finns på min IGTV (alltså instagram-tv, som du hittar här).

I detta inlägg kommer jag inte lägga upp själva filmen utan istället visa de produkter jag använder för att få till lockarna. För du behöver både bra värmespolar och proppa håret med riktigt bra produkter.

Mina värmespolar är supergamla och jag kan knappt med hedern i behåll rekommendera dem. Istället hade jag varmt rekommenderat dig att satsa på de lite mer moderna varianterna. Den jag är allra mest sugen på att testa är Babyliss thermo-ceramic rollers (adlink).

Jag brukar tvätta håret kvällen innan jag ska använda dem och proppa håret med värmeskydd och saltvattenspray.

Mitt bästa värmeskydd för håret (ja, man ska ALLTID använda värmeskydd för håret) är Kevin Murphy heated.defense (adlink). Det finns att köpa på flera salonger men jag tycker om att köpa från min lyxigaste skönhetsbutik online, Cult beauty.

Mitt bästa saltvattenspray är detta från Sachajuan och heter ”ocean mist” (adlink).

När jag är klar med min styling så avslutar jag med några spray av ett stärkande hårspray som ger skydd och långvarighet åt lockarna. Mitt bästa hårspray är Get in shape av Color Wow (adlink).

Stort lycka till och jag hoppas verkligen du vågar testa det här. Det är verkligen det mest fantastiska sätt att få de där underbara lockarna. Det tar en 3-4 gånger att få in snitsen men när den väl sitter finns det inget snabbare sätt att skapa en magisk frisyr, även stressiga vardagsmorgnar!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x