Fråga Frida: var shoppar du dina kläder?

INLÄGG INNEHÅLLER ADLINKS

Ni är många som frågar var jag köper mina kläder och jag har inget go to märke som jag alltid handlar av. Istället går jag efter plånbok, modell, material och behov. Hade jag haft råd hade jag uteslutande handlat på net-a-porter. Men det är en verklighet som bara finns i min fantasi. Så med det sagt, givetvis finns det vissa hemsidor som jag oftare handlar ifrån. Jag går aldrig i butik. Dels för att jag inte har tid och dels för att jag tycker det är stressigt och jobbigt. Och svettigt! Jag älskar näthandel. Jag har gjort några collage med höstfavoriter från de hemsidor jag oftast besöker.

Arket
Först ut är en magisk blus. Jag älskar detaljen med den inbyggda scarfen. I höst ska stövlarna vara HÖGA och dessa i läder tycker jag är helt fenomenala! Läder är ju generellt en trend som fortsätter även i höst. Och verkligen allt ska vara i läder, eller pläder om man föredrar det. Dessa loafers tycker jag är så snygga och andas Bottega Veneta. En svart baströja är alltid bra att ha, men jag tycker ofta baskläder är tråkiga. Därför föll jag pladask för denna ulltröja med asymmetrisk urringning. Otroligt snygg och chic!

H&M
Jag gillar verkligen H&M eftersom i princip alla plaggen går upp i stlk 50 om man köper online. Dessa fyra plagg är otroliga trender för hösten och jag kommer testa allihop för jag tycker det är SÅ snyggt. Blusen med den STORA kragen, som är snygg att styla med kjol, byxor eller jeans. Det är en blus som funkar med allt. Den är även snygg att ha under en barärmad sommarklänning. Läderskjortan är här för att stanna! Denna är i fuskläder. De långa cityshortsen följer med in i hösten. Jag stylar dem med höga boots och då går de att bära en bra in på hösten. Sen blir det nog lite för kallt med de bara benen. Och bubblaren som kommer vara en riktig vattendelare: västen/slipover. Detta är det FULASTE plagg jag vet men efter en sommar av att titta på bilder från modehusen höstvisningar börjar jag fastna för det. Vad tycker du om dessa trender?

Lindex
Lindex är också ett märke med ett bra urval av plagg som går upp i flera storlekar. Blusen med fyrkantig urringning och puffärmar är stort i höst! En vacker kofta, gärna i en kortare modell om du som jag har kurvor, är ett måste för att kunna bära sommarklänningen in på hösten. Den beiga klänningen tycker jag verkligen om. Den stylar jag med stövlar under. Om du vill bära jeans så tänker jag att man främst ska bära den jeansmodell man trivs bäst i. För jeans kan annars vara en sådan otrolig plåga. Men om man tittar på modefaktor så är jeans med hög midja med en 90-talskänsla jeansmodellen att satsa på.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
3 år sedan

Vart är den bruna väskan från i sista collaget?

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x