12 skönhetsnyheter att prova

INLÄGG INNEHÅLLER ADLINKS

Här är 12 skönhetsnyheter som jag inte testat men är dying to try! har du testat någon av dessa?

Filorga oxygen glow är en lystergivande kräm som skapar glow på huden. En kombination av en energigivande syre-booster, återfuktande och volymgivande hyaluronsyra och dränerande L-enzym är hjältarna i denna kräm.

Dior addict lip oil. Jag älskar läppolja. Det är mitt sista steg i min hudvård på kvällen. På så sätt vaknar jag alltid upp med mjuka läppar.

Hourglass – vanish blush stick är en krämrouge i stickformat. Den är rik på antioxidanter och går silkeslent på huden. Den finns i olika nyanser.

Kevin Murphy – hair resort spray. En väldoftande och viktlös textur-/saltvattenspray som ger volym och känslan i håret du får efter en dag på stranden. Passar alla hårtyper. Innehåller X-HP med värmeskydd upp till 220 °C.

Joico – K-pak luster lock glossing oil. Den här ska tydligen vara ett riktigt must-have och ger en otrolig glans till håret. Tillräckligt lätt formula för fint hår och samtidigt vårdande nog för tjockt hår. Den ska bevara hårfärgen mer än 85% och ge 150% mer glans i håret!

Paula’s choice – vitamin C booster. C-vitamin är såååå bra för glow! Den här booster ska jämna ut hudtonen, ge massa lyster samt skydda huden mot fria radikaler som åldrar huden i förtid. Den kan användas som den är eller droppas i valfri crème eller serum.

Sunday Riley – C.E.O glow vitamin c + turmeric oil. En omedelbar absorberande ansiktsolja som fuktar och lämnar huden glödande.
C oljelöslig vitamin hjälper till att bekämpa ålderstecken. Den jobbar mot synlig förlust av fasthet, tecken på linjer och rynkor och mörka pigment.

Filorga oxygen glow CC cream. Filorga har precis släppt denna nyhet. En lätt tonad dagcreme som ger huden en naturlig och hälsosam glow samtidigt som den skyddar mot skadligt UV-ljus. Den ska även skydda mot blått ljus.

Smashbox – under eye brightening corrector. Denna creme bygger på backlight-teknologi med persiko- och aprikostonade färgkorrigerande ämnen som innehåller ljusreflekterande illuminatorer som leder bort ljuset från dina mörka ringar under ögonen. Formulan innehåller även E-vitamin och har en krämig konsistens som slätar ut huden runt ögonen och skapar en jämn bas för din concealer.

Make the make – ginger dewy glow primer. Ger huden ett fantastiskt glow med naturlig lyster. Den innovativa formulan trollar bort torrhetstecken och verkar lystergivande, utan glitter eller skimmer. Formulan innehåller extrakt av ingefära som är en effektiv antioxidant tillsammans med prebiotika och lugnande havreolja. 

Ole Henriksen – toning dry body oil. Hudvård för kroppen lika effektiv som om den vore framtagen för ansiktet. Detta är en snabbabsorberande kroppsolja som förbättrar hudens fasthet med 53 %, ökar elasticiteten, återfuktar torrhet och minskar utseendet på fina linjer och rynkor.

Exuviance – clarifying & renewing serum. Ett lätt serum speciellt utvecklat för att bidra till en klarare och jämnare hud med ny lyster. Niacinamid tillsammans med Exuviance egenpatenterade teknologi, NeoGlukosamin, verkar utjämnande på pigmenteringar, förebygger uppkomsten av akne och bidrar till att minimera synbarheten av förstorade porer. NeoGlukosamin verkar dessutom exfolierande på huden, vilket ytterligare bidrar till att motverka tilltäppta porer, fläckar efter akne samt främja en jämnare hudton. I tillägg stimulerar NeoGlukosamin hudens spänst och volym, vilket hjälper till att minimera ålderstecken som linjer och rynkor.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x