Tips på det enda läppstift du behöver + allt smink med 20% rabatt!

I SAMARBETE MED YVES ROCHER

Jag älskar läppstift men måste erkänna att de senaste åren av matta läppstift inte har varit för mig. Jag tycker om superglansiga, smidiga läppstift som är enkla att applicera. Jag har varken tid, ork eller lust att hålla på med läppenna och läppstiftspensel. Nej, jag vill att det ska vara enkelt! Jag vill kunna smeta på det i farten när jag väntar vid ett rödljus eller med enbart telefonens skärm som spegel. Jag har länge letat efter ett läppstift som kan målas så att färgen blir tunn och skir, men ha förmåga att byggas upp till en stark färg OCH som är återfuktande. Speciellt nu i vintertid när min läppar blir SÅ torra! Mina önskningar har blivit uppfyllda.

Jag har fått testa Yves Rocher läppglansstick och är BLOWN AWAY! Skir, som enkelt byggs upp till en stark färg och är lika skön och mjukgörande som ett läppbalsam. Och som inte har ens uns klibbighet. Bara silky smooth! På översta bilden bär jag ”delikat rosa” som är en klarrosa nyans som är alldeles underbar.

Här bär jag ”rosa sorbet” som är rosa/aprikos nyans som är underbar till en neutral vardagssminkning. Jag älskar dessa pennor för de är perfekta för dig som inte är redo att göra på en superstark läpp utan vill successivt bygga upp färg. Många vill ju att färgen ska vara mer diskret. Jag personligen gillar att köra på några extra lager så att färgen byggs upp. Nu är det 20% på all makeup hos Yves Rocher och jag kan varmt rekommendera dessa läppisar.

Julens perfekta läppstift hittar du här! ”Klarröd” är en röd nyans med varma undertoner som jag älskar. Den är perfekt att ha i handväskan för släng på några lager av denna och byt jobbskorna mot ett par heels så är det redo för festen. Det finns inget som piggar upp mig så som ett nytt läppstift. Det är en så underbar sak att unna sig tycker jag. Läppstift är en riktig confidenceboost om du frågar mig! Om du ska uppdatera sminkgarderoben så det den stunden nu. Yves Rochers utbud är redan SÅ prisvärt och nu är det som sagt 20% på all makeup. Det blir inte en bättre deal än nu! In på en gång och unna dig. Det är du värd! Här hittar du humörhöjare för jultidens alla fester!

Men inte är det slut här inte! NEJ! Jag har testat Yves Rocher under många års tid och har några solklara favoriter som jag återkommer till ofta. Jag vill tipsa dig om mina tre sminkfavoriter utöver de här tre läppisarna.

Nummer 1 är läppglansstick i ”klarröd”.
Nummer 2 är läppglansstick i ”delikat rosa”.
Nummer 3 är läppglansstick i ”rosa sorbet”.
Nummer 4 är ett rogue jag fick prova i årets julkalender från Yves Rocher. Jag har testat det innan och min favoritnyans är 02. Rosa kamelia. Det är den perfekta nyansen som funkar till allt!
Nummer 5 är en vattenfast kajalpenna i lila, ”Violett” som jag ÄLSKAR. Denna penna finns i massa nyanser men just för oss med bruna ögon är det så vackert med lila smink.
Nummer 6 är en ljusreflekterande concealer som är sådär perfekt att ha under ögonen för att ljusa upp och trolla bort trötta småbarnsmammaögon.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x