Veckonytt #161

HERREGUD vilken arbetsintensiv vecka det är för mig denna vecka. Det är alltid ketchupeffekten på jobbet. För ingenting, sen ingenting och sen allt. Ja, du fattar liknelsen. Men jag älskar när det är mycket. Dagarna flyger fram, arbete rivs av i ett högt tempo och jag märker hur min energinivå är hög även när jag kommer hem. Då diskar, tvättar och städar jag och har hur mycket ork som helst.

Men nog om detta och över till veckans veckonytt. Den största trenden just nu är chunky necklace. Alltså feta kedjor! Jag ÄLSKAR det. Jag är så över små delikata smycken. Nu vill jag ha statement statement statement. Det är är ett riktigt budgetfynd från Glitter. Me like!

Ni var många som på instagram FÖRFASADES över att min man inte använder mjukiskläder. Jag förstår er! Jag vill skiljas varje gång vi har fredagsmys och han sitter i soffan med jeans och skjorta. Det finns bara en enda lösning. Köpa detta gosiga och mysiga mjukisset till honom.

Jag drömmer om det här vackra setet från Gina tricot. Men när ska de börja göra större storlekar!? Blir galen på detta!

Om du är som jag så vill du också ha lite extra bling, smink och glitter under juletiden. Hela december känns liksom som fest. De här stora statementörhängena är både vackra och prisvärda.

OKEJ! MÅSTE köpa dessa skor. Ren och skär perfektion! Är besatt av skorna från & other stories. De gör så galet snygga skor!

Den största skotrenden i höst och vinter är stöveln. De ska gärna ha lite 80-tal över sig med breda skaft, smal klack och utan krusiduller. De här stövlarna tycker jag mycket om.

Går livet ens att leva utan det här datorfodralet från ATP Atelier? *infoga tusen emojis med hjärtögon*

Julklappstips för bokälskaren! Jag skriver tacksamt upp alla boktipsen. Nu ska det läsas i jul!

Jag såg den här lampan hos Artilleriet. Hur vacker? Den hade varit perfekt i mitt bibliotek!

Jag har bloggat om denna år in och år ut. Men jag ÄLSKAR denna termos. Den är klassisk, vacker och livsnödvändig om du frågar mig.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x