Veckonytt #238

Ni frågar alltid efter tips på sminkprodukter och nu vill jag tipsa om livets läppglans. Jag hatar läppglans eftersom det alltid är så kladdigt. Men INTE Clarins lip perfector! Hallelujah! Jag använder denna varje varje dag!! ÄLSKAR! Du hittar den här (adlink).

Nu har jag bloggat om dessa skor en miljon gånger. Hangisi från Malono Blahnik. Nu avger jag ett löfte! I år är året jag köper dem!!! Promise! Dessa nya i spets tycker jag är helt sagolika!

Shacketen (skjortjackan) fortsätter att vara het i höst. Denna tyckte jag så mycket om! (adlink).

Här har du en riktigt fin vardagsväska! Den ser sååå mycket ut som dyrgripen från Marni men kostar bara en bråkdel av priset. Vilken pangväska! Löp och köp innan den säljer slut säger jag bara! (adlink)

Denna underbara trenchcoat är på nedsatt pris! Den är klassisk och en sådan kappa man bär år efter år. En riktigt bra investering i basgarderoben!

Nu tittar jag hela tiden efter vackra inredningsdetaljer som ska flytta in i biblioteket när vårt bygge är klart. Dessa ljuslyktor i chokladbrunt från Artilleriet tycker jag så himla mycket om! Jag tänker att de kommer skänka ett så otroligt mjukt och fint ljus.

David ger alltid så himla bra presenter till mig! (kanske för att han läser min blogg!?) Hehe! Men iallafall, i 35-års present önskar jag mig superduperbra mycket dessa örhängen! *hint hint*

Döda mig inte nu MEN OM jag hade 13.000 kr och OM jag redan nu (kan hända!) letade efter den perfekta klänningen till julafton hade jag velat ha den här glittriga drömmen från Dries van Noten (adlink).

Jag drömde om att gifta mig i en klänning från Needle & thread, men dessa gick inte upp i min storlek. Men nu med min viktresa kanske jag i slutet kommer kunna bära en klänning från N&T och då ska jag köpa den och fira bröllopsdag nått så in i helskotta! =) Denna glittriga dröm hittar du här (adlink). (ÅH UPPDATERING!!! SÅG PRECIS ATT DE FÅTT IN KLÄNNINGAR I PLUSSTORLEKAR!!!ALLTSÅÅÅÅÅÅ DÖR!!!!!! VILKEN LYCKA!!!!)

Slutligen, hur drömmigt är inte detta matchande koboltblåa set från Lindex! Magiskt att glida runt i!!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Caroline
Caroline
2 år sedan

Alltså vilka klänningar!!!!!!! Har aldrig hört eller sett detta märket innan, men jag dööööör så fina dom är!!!!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x