Veckonytt #254

Alltså HALLELUJAH! David och Estrid är tillbaka i skolan och hemmet är tyst! Jag känner verkligen den här härliga nystartskänslan och jag är så taggad för vad som komma skall detta år. Vi börjar med ett deppigt veckonytt. Ni är många som gillar mig grå ribbade set. Det verkar slutsålt men just nu finns ett liknande set på rea. Du hittar tröjan här och byxorna här.

Hallå perfekta kostymbyxor!

Något som jag verkligen tycker alla borde ha i garderoben är härliga baströjor. Den här i lyocellblandning ser så mjuk och fin ut! (adlink).

PERFEKTA pyjamasen (adlink), som även kan bäras ute bland folk. Och på fest med klackar till! Magi!

OMG!!! Alltså varför köpa sjuttioelva billiga nagellack när man kan köpa ett enda som sprider så mycket glädje och njutning! I år bara måste jag testa Hermés beauty! Det här nagellacket ser såååå fint ut!

Det är så himla kul att köpa nytt tycker jag. Med ett undantag. Om plagg måste bytas ut i förtid för att man inte tagit hand om dem. Det gillar inte jag. Jag har redan en handsteamer från Steamery, och nu är jag sugen på en sån här noppmaskin för att se till att alla mina stickade plagg är i tipptopp skick.

Än är det svinkallt men jag bara känner hur våren är där borta och lurar. Ett tu tre är hon är! Och jag börjar redan titta på min vårstil och som vanligt dras jag väldigt mycket till färg! Som den här klänningen från Ellos (adlink). Ett riktigt budgetkap som ser så lyxig ut!

Jag hoppas verkligen att du anammar modemod detta år! Och det första jag vill utmana dig kring är att våga bära tight och figursytt. Människor som inte är bekväma med sin kropp tenderar att försöka gömma den i otymliga plagg. Det ger en osmickrande siluett och gör ingen gladare. Jag inspireras så av den här bilden på modellen Ashely Graham. WOW!

Har du ingen jacka i pile? OMG! Detta måste åtgärdas asap! Denna gosiga och fina jacka går upp till XXL och det är som att svepa in sig i ett moln.

Jag vill avsluta med vad som kanske är den finaste läderklänning jag någonsin sett! OMG i love it!! (adlink)

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x