veckonytt #295

Sista veckan innan sommarlov för Estrid. David har rest iväg för ett stort fotojobb i Danmark så jag är gräsänka i dagarna tre. Vi är alla väldigt redo för sommarlov tillsammans. Estrid har varit så himla duktig hela ettan. Jag är verkligen otroligt stolt över den människa hon är. Den perfekta mixen av snäll, väluppfostrad, envis och lagom arg och bestämd. Mycket bra egenskaper när man en dag ska växa upp till en kvinna i denna världen. Än kommer bloggen vara igång någon vecka till men sen tar även den semester. Men inte än! Nu är det dags för veckans veckonytt. Vi börjar med H&M som fått in SÅÅÅÅ himla mycket fint. Som den här väskan! It’s giving me chanel!

Den perfekta sommarklänningen! Sval, enkel att klä upp och ner och med en cutout som är enkel att bära upp.

Jag älskar set! Ja jag vet att ni vet det! =) Men hur otrolig är inte denna färg och detta set!? Jag har ett kornblått set med långa byxor och skjorta och jag bär det SÅ mycket! Men jag har inget med korta byxor! 😉

En enkel svart knälång bandeauklänning är ett väldigt användbart plagg på sommaren. Den går att bära från stranden till festen och kan användas till massa olika tillfällen genom att enbart byta ut accessoarerna.

Här är ännu ett set som är väldigt somrigt och krispigt!

Arket har fått in så himla fina träningskläder! Som det är bubbelgumsrosa setet (adlink)! Inte helt olikt det set jag har från Röhnisch.

Min vita smockade blus som jag designat för ellos är helt slutsåld. Om du inte fick tag på den har COS en liknande variant just nu (adlink).

Märks det att jag är helt inne på kornblått? Tycker du är en otrolig färg! Spana in den här jumpsuiten från COS (adlink). Ren magi!

Wow COs gör jumpsuits så bra! De har även den här fina i svart (adlink)! ÄLSKAR!

Det jag själv är på jakt efter denna sommar är en stickad/virkad klänning (adlink) att dra över en svart bikini. Så chict!

Ha nu en fin vecka vännen!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x