Veckonytt #263

Vilken magisk morgon att vakna till! Strålande sol och väderleksrapporten säger att vi rör oss upp mot 10 grader. Åh, man känner livet i sig. Jag har haft en sån morgon som jag älskar. När jag inte snoozar, går upp direkt, bäddar sängen, gör mig i ordning, äter en härlig frukost, får iväg Estrid i tid och utan tjaffs, sätter fitbiten på laddning och kommer igång direkt på morgonen. Det är så viktigt för mig att morgonen blir bra. Det är så jag kommer igång.

Nu ska vi sätta igång med veckans veckonytt. Först ut är dessa byxor (adlink). De är magiska! Tyvärr går de bara upp till stlk 44 men ni som har det, spana in!

Finns det något krispigare än att möta våren i en beige kappa! Denna ullkappa finns i flera storlekar och är nu till och med på rea!

Wow wow wow! Denna topp är som ett konstverk! Helt magisk! Den finns här.

Jag använder mycket värmeverktyg på mitt hår och då är det superviktigt att använda värmeskydd! Jag får ofta frågor om vilket värmeskydd jag använder och jag vill tipsa om den här. Den har fått så bra recensioner! (adlink).

Färgglad kostym är DET plagget att satsa på i vår! Hur magisk är inte denna blå från H&M?

För att balansera all färg är det smart att ha en vit kavaj i garderoben. Det är ett basplagg som bör finnas. Du hittar denna kavaj här.

Haha, jag fortsätter med kostymer! En bubbelgum-rosa! Hur fin!? Du hittar denna kostym hos COS (adlink).

Är du på väg bort från hemmakontoret och till det faktiska kontoret? Då kanske du letar efter den perfekta jobbväskan. Look no further! Denna från Arket är perfektion (adlink).

Wow! Detta är de mest perfekta örhängena jag sett på länge! Magiska och perfekta att bära varje dag! (adlink).

Vill du ha superglansigt hår? Spana då in den här serien från Kerastase! (adlink).

Ha nu en underbar start på veckan vännen min!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x