Veckonytt #237

Jag hann helt enkelt inte fixa klart veckans veckonytt igår för jag var ju fullt upptagen med att gå på MODEVISNING!! Massa bilder från modevisningen finns på min instagram.

Nu har jag spännande nyheter att visa. Som denna sagolika ring (adlink)! Alla, alltså ALLA, behöver en powerring. Jag har några stycken och bär dem vid viktiga tillfällen. När modet sviker mig tittar jag ner på min hand och ser ringen och all styrka jag visualiserat in i den.

Den magkorta skjortan som knyts runt midjan fortsätter att vara trendig i höst. Jag tycker denna är så chic (adlink).

Trendalert!! Om du ska satsa på något i höst låt det vara en stickad kjol med matchande tröja! Här är ett underbart set i kashmir från Lisa Yang. Du hittar kjolen här och tröjan här (adlinks).

Jag snubblade över den här perfekta vardagsväskan och tänkte att jag måste visa den för er! Du hittar den här (adlink).

Kors i taket! Blir det två powerringar i samma inlägg? Ja, när man hittar så här fina ringar kan jag bara inte låta bli. Hur drömmig är inte denna ring från Isabel Bernard

Min hud verkar strejka över den ändrade säsongen. Då drar jag alltid fram den här favoriten från badrumsskåpet (adlink).

Vet ni, nu ska jag vara helt ärlig. Min kropp har modemässigt egentligen inte hindrat mig från att bära något särskilt. Förutom plagg som bara finns en viss storlek. Men då har jag oftast kunnat hitta liknande plagg i min storlek. Men snygga stövlar har varit omöjligt. De stövlarna som finns för breda vader är ofta hiskeligt fula. Japp, nu sa jag det! Jag vill ha raka, enkla, glid ner i stövlar som dessa här på bilden. Och min målbild nu med min viktresa är att jag förutom en bebis även ska få bära de perfekta stövlarna. Här hittar du stövlarna (adlink).

Hej min drömväska i livet just nu!!!! (adlink).

I höst vill jag även investera i en riktigt mjuk och gosig kofta (adlink).

Som en bonus vill jag tipsa om det här inlägget med höstens trender. Jag slukar just nu allt om vilka trender som är på väg så att jag vet vad jag vill testa, låta bli, investera i och ha kvar i garderoben.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x