veckonytt #279

Jag har haft underbara dagar i Stockholm men det är så fint att vara tillbaka hemma igen. Jag ska blogga ikapp lite här på morgonen tänkte jag. Estrid har studiedag idag så vi ska mysa idag. Nu sitter vi i biblioteket. Jag framför datorn med en kopp te och hon nerbäddad i soffan med iPad. Snart ska vi äta frukost. Jag har ett nytt veckonytt att dela med er. Först ut är den här minikjolen. Den kommer fortsätta vara supertrendig i höst och matchas då med strumpbyxor och stövlar eller kängor. Du hittar denna kjol här.

Phantom volumizing glossy balm från Hourglass (adlink) är ett läppbalsam med fyllig färg. Jag har hört så mycket gott om den och är riktigt nyfiken på den!

OMG! Så fina köksredskap! Älskar dem! Och helt perfekt när vi vill plastbanta köket! (adlink)

Här kommer en dröm som jag och David har! När han slutat plugga och börjat jobba vill vi investera i en riktigt fin och skön säng! Den här från DUX är så drömmig!

Hösten är en tid för innemys och inspiration tycker jag. Vad passar då bättre än att investera i nya inspirerande coffee table böcker? Artilleriet har en hel sektion med massa vackra böcker! (adlink).

Ska du ha fest i höst? spana då in My perfect day. Där finns allt vackert man kan tänka sig till sin fest!

Ellos har fått in den mest underbara sänggaveln! (adlink)

Textilier är ett bra sätt att göra hemmet redo för den nya säsongen. Hos Ellos hittar du även det här fina överkastet. (adlink).

90-talet är officiellt här och den som vill vara trendig ska satsa på en bolero i höst! (adlink).

Slutligen, kan man ens ha för många stickade klänningar!? Älskar denna med sweetheart-urringning. (adlink).

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x