Veckonytt #261

INLÄGG INNEHÅLLER ADLINKS

Åh, jag har haft en helt otrolig start på denna vecka. Jag somnade tidigt och vaknade tidigt. Jag hann riva av pappas träningspass innan Estrid vaknade. Och sen åt vi frukost och jag tog mig tid att göra en härlig smoothie. Dusch och göra i ordning Estrid och sen iväg och lämna henne i skolan. Nu har jag en hel arbetsdag framför mig och helt ärligt, varje helg längtar jag till måndagen.

Jag börjar veckan med ett härligt veckonytt. Först ut är denna stråväska från by Malina (adlink). Helt perfekt om du frågar mig!

Om du har storlek 38 eller under, spana in denna jumpsuit!!! (adlink) Den mest magiska jag sett!

Den stoooora trenden i vår är ju cut-out. alltså plagg med hål i. Och många tror att man måste ha den ”perfekta” kroppen för att kunna bära cut out. HELT FEL! Alltså så så så fel! Alla kan bära cut out. Välj bara ett plagg med för dig strategiskt placerade hål. Jag visar gärna axlar, nyckel ben och mage, och mindre gärna sida och rygg. Den här klänningen är magi!!!

Eller varför inte satsa på en klänning som visar lite ben? I love denna!

Jag får alltid frågor om min rosa väska från ATP Atelier. Den är slutsåld men varje år kommer det nya nyanser. Den här i en härlig beige väska är den PERFEKTA vardagsväskan. Ja, det är en investering men om du sköter den kan du bära den om och om igen. Du hittar den här

I vår kommer jag satsa på färgglada koftor. Helst vill jag ha en i varje färg! Den är från COS tycker jag så mycket om. (adlink).

HERREGUD! Hur magisk klänning! Måste måste måste ha! (adlink).

Här har ELLE en guide på vårens manikyrtrender! Jag sparar ner alla!

Mina gamla Birckenstock är såååå slitna. I år vill jag definitivt ha ett par nya för sandaler är LIVET! och sjukt skönt för längdryggen! du hittar dessa snyggingar här (adlink).

Slutligen vill jag tipsa om en annan helt fantastisk vardagsväska som du kan bära år in och år ut. Du hittar denna goding här.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Aldrig nöjd
Aldrig nöjd
2 år sedan

Tack för härlig inspo på i stort sett allt! Vet ju att vikt och storlek är ngt som berör och engagerar dig så jag har en fråga jag brottas med; jag ser fantastiska kläder, och kvinnor, i olika storlekar men skulle själv aldrig kunna tänka mig att köpa eller bära något förrän jag gått ner i vikt. Tar helst på mig det som döljer och egentligen är jag väl inte jättestor, ca st 42 till mina 178 cm. Kan bara inte komma över att jag skulle kunna ha det jag gillar, det känns som vad som helst är snyggt. På en smal kropp alltså. Hur sjutton övervinner jag rädslan för vad andra tycker och blir nöjd med mig själv? Har en fantastisk man som älskar mig. Det är inte det. Men jag mår inte bra. Tränar sedan ett par månader regelbundet och trivs med det men känner att jag aldrig kommer att bli tillräckligt nöjd med min kropp. Och då har jag ändå vuxna barn, och ett barnbarn, och borde kunna släppa taget. Några råd? Kram.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x