Veckonytt #302

Nu när jag filmar så många dagliga outfits till er märker jag hur jag gång på gång ratar mina mindre örhängen för att i princip alltid gå till större statementörhängen. Jag älskar chunky rejäla örhängen och hittar hela tiden nya jag är sugen på. Som dessa från COS som finns både i silver och guld (adlink).

KAN INTE SLUTA!!!! (adlink)

Jag äääääälskar mjukiskläder. Eller lounge wear som det lite mer chict kan kallas! Eftersom jag jobbar hemma är chica hemmakläder en staple i min garderob. Jag är alltid på jakt efter nya fina set! Jag har hittat så mycket fint så det får bli ett helt eget inlägg. Men jag kan ju fresta lite med det här setet i Merino ull (adlink). Tyvärr kan jag inte bära ull för det kliar kliar kliar på mig. Så jag låter med en suck detta set passera.

Jag önskar ibland att jag var en sån som lyfte in mer färg i möblerna men när det kommer till inredning är jag brun, beige, natur, vit, guld….50 shades of beige med andra ord. Dessa vitrinskåp kommer från Montana och det kommer i en mängd olika färger och former (adlink). Otroligt! Hade jag köpt skåpet hade jag nog landat på det bruna med guldben (adlink).

Jag vill också tipsa om att om du ör medlem hos Hemtex är nu dessa stora dyra underbara urnor nedsatta till 50% (adlink). Snacka om fynd!!!

Jag har precis beställt en ny matta till vardagsrummet!! YEJ!!! Det är inte denna på bilden utan en snarlik. Jag valde bort denna från Ellos (adlink) eftersom jag behövde en större matta. Men om du är i behov av en mindre matta måste du spana in denna. SÅÅÅÅ fin!!!

Doftljusens tid är här och jag måste ju slå ett slag för mitt egna doftljus. Dessa lyxiga premiumljus som designas och utformas av mig och produceras i en liten fabrik i Portugal. Ultimat vardagslyx. Här hittar du mitt ljus (reklam för egen verksamhet).

Men snälla nån! Kan man ens få för mycket glitter i sin garderob!? Det är en order att löpa och köpa den inför höstens och vinterns alla festligheter! (adlink)

Lädertrenden är fortfarande het och jag suktar efter en läderkjol i 1) riktigt läder och 2) midilång. Denna är med andra ord perfektion! (adlink)

Slutligen vill jag tipsa om en alldeles underbar vardagsväska i mocka (adlink).

Hoppas du haft en fin måndag.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x