Instafavoriter – februari 2022

Jag var sen att dela januarifavoriterna från instagram så därför kommer det ett nytt sånt här inlägg igen. Men nu är det februarifavoriterna det gäller. Nu har jag massa inspo att dela med mig av. Och särskilt fokus blir det idag på för mig nya konton jag upptäckt.

@fancyvance89 är ett konto jag upptäckt nyligen. Hon hjälper konton att växa i sociala medier och på hennes kanal får jag massa bra tips på vad jag ska tänka på för att växa med min kanal. Ett hett tips om du också är nyfiken på detta och vill öka dina följare.

@ninasandbech har jag tipsat om flera gånger men hon är en av de på insta som gör färg allra bäst! Hennes konto är ren och skär ögongodis.

@latto777 detta är ett nytt konto. Jag tror hon är en hiphopstjärna men jag vet inte riktigt. jag lyssnar inte på den musiken så mycket *old lady alert* men hennes konto är bodypositivemagic! Jag blir så pepp när jag följer henne och känner så otroligt mycket girlpower!

@valerialipovetsky är en kvinna jag precis börjat följa och jag är besatt! Hon är vacker som en dag, har helt magisk garderob och har skapat en plats som fokuserar på selflove. Jag mår bra inne hos henne och blir otroligt inspirerad.

@jonna.avento har ett underbart inredningskonto om du som jag gillar en avskalad och sober inredningsstil. Ett hett tips!

@celine_bernaerts alltså HERREGUD! Jag hittade den här tjejen häromdagen och drunknade i hennes flöde. Jag vill 1, raka av mig håret, 2, bleka mina ögonbryn och 3, skaffa liten glugg mellan tänderna. Hon är så sjukt snygg, cool och talangfull. Vi snackar inte smink, vi snackar konst!

@karolinalansmansgarden är ett blom- och växtkonto som jag alltid besöker under hela vår och sommaren. Här får jag otrolig inspiration för odling hemma. Är du intresserad av trädgård så bara måste du följa detta konto.

@blaireadiebee är också en kvinna jag tipsat om en miljon gånger. Men hon ÄR en av instagrams superstjärnor. Denna bild sparade jag för att komma ihåg att limegrönt med laxrosa måste vara den snyggaste färgkombon ever!

@emelietommberg är så mycket beautygoals just nu! De ljusa slingorna i håret! Ögonbrynen! Glowet! Den neutrala färgskalan på sminket. Det här är mitt go-to konto nu för beautyinspo.

Hoppas du hittar en ny favorit att följa!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x