Vecka 9.

December, januari och nästan hela februari var så otroligt mycket jobb för mig. Nu äntligen är det luftigare i kalendern. Som egenföretagare är det, iallafall för mig, så enkelt att direkt bli orolig. Är det ett dåligt tecken? Är det över nu? Vill ingen jobba med mig längre. Jag har också en tendens att snabbt gå till den typen av tankar. Och jag vill inte ha det så längre. Jag vill kunna njuta av lugnare perioder för jag vågar lita på att det kommer nya intensiva perioder. Jag vill kunna njuta av hektiska perioder för att jag vet att det kommer avkoppling.

För innan gjorde jag precis tvärtom. Jag tyckte de intensiva perioderna var jobbiga för det var för hektiskt för mig. Och jag var orolig under de lugnare perioderna. Summan blev att jag aldrig njöt och hela tiden längtade till något annat. Så vill inte jag leva. Jag vill ju leva tvärtom, njuta hela tiden.

Jag väljer att njuta och jag väljer bort oro. Dels gör jag det genom att aktivt fokusera på allt det positiva. Och dels när oron slår till så resonerar jag med mig själv. Jag vägrar låta mig svepas iväg i okontrollerbar oro.

Nu njuter jag av tid för kreativitet och inspiration. Planera för vårens innehåll i mina kanaler, få tid att läsa böcker som jag vill tipsa er om och få utrymme att drömma om vad mitt nästa steg ska bli.

Idag kommer pappa förbi för att fixa med bokhyllan. vi närmar oss slutet och nu är det äntligen dags för bygget att spacklas och målas. Framåtrörelsen i mig funderar redan på nästa projekt och det blir något litet till att börja med. Jag funderar på att göra en spackeltavla eller kanske en DIY-piedestal till. och trädgården! Nu börjar våren komma till Skanör och snart blir det dags för mig att börja så och förkultiverar lökar, fixa rabatter och jordförbättra. Det ser jag verkligen fram emot.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x