Bröllopsdukning – inspirationsbilderna

bröllopsdukning
Som utlovat, här kommer lite inspirationsbilder till hur jag ser vår dukning på vårt bröllop. Jag vet ju hur lokalen ser ut och det är nästan spikat hur borden ska vara och som ni ser har jag ett tydligt tema. Centerpiece, centerpiece, centerpiece! Jag älskar sådan typ av dukning, även när jag dukar hemma. Hur ett helst bord täcks av blommor och ljus utan att det inkräktar på varken rörelseyta över bordet eller på utsikten över bordet.

Jag är så glad att vi gifter oss på hösten för det absolut bästa jag vet är tända ljus. Och herregud vad vi ska ha tända ljus. Och marschaller. Och eldkorgar. Det ska glittra och glimma överallt!

Idag har jag även mailat min favoritflorist i Malmö och hoppas de har tid och möjlighet att hjälpa till med blommorna till bröllopet. Jag tror jag kommer behöva göra ett helt eget inspirationsinlägg bara för hur bröllopsbuketten ska se ut.

Exakt hur det kommer se ut på vår bröllopsdag håller jag på lite till för jag vill att det ska bli en riktigt överraskning för gästerna, och för er såklart!

Jag samlar all min bröllopsinspo i denna board på Pinterest, så in och följ om du också söker bröllopsinspiration.

Vad tycker du? Är det kul med bröllopsinlägg? Något särskilt du vill se mer av, veta mer om eller att jag ska skriva om, just då på bröllopstemat? Jag tar tacksamt emot all input.

Ha en trevlig kväll min vän!

Kram!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Tessie
6 år sedan

Åh, bröllopsinspo är ju något av det härligaste! Tycker också att centerpieces är väldigt snyggt. Själv drömmer jag om runda bord på mitt framtida bröllop (som jag tänker på någon dag varje dag, även om vi inte ens är förlovade än… haha) Runda bord med något snyggt blomsterarrangemang i mitten ♡

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Tessie
6 år sedan

runda bord är också smart när det kommer till att alla gäster kan se varandra och enklare prata med varandra.

Tessie
6 år sedan

..”som jag tänker på någon GÅNG varje dag” skulle det stå.

Amanda
6 år sedan

Så himla fin inspo <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Amanda
6 år sedan

tack så jättemycket! <3

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x