Lyx vs. budget: sommarfin till varje pris

lyx
Att vara sommarsnygg är något som ALLA kan vara, alldeles oavsett storlek på plånboken. Och jag vet att jag ofta kan blogga om lite mer pricy grejor, men jag är sån sucker för flärd. Men med det sagt, vackra ting har inte alltid en hög prislapp. Ofta handlar det om färg, form och hur man sätter ihop en outfit. Därför har jag gjort dessa två collage, med två outfits vardera. De är mycket lika varandra, men en är betydligt mer överkomlig än den andra.

Vi börjar ta oss en titt på lyxen tycker jag!
Den perfekta klänningen från Stella McCartney (här) som är grymt snygg med ett par rosa pumps från Prada (här). Detta är DEN sommarfestoutfiten. Den andra outfiten är perfekt på jobbet eller kanske på brunch med dina bästisar. En dyrgrip till knytblus från Max mara (här), som jag har matchat med vida ljusa byxor från Fendi (här) och de mest perfekta sandalerna jag någonsin sett, nämligen dessa från Nicholas Kirkwood (här).

budget
Om jag får säga det själv blev jag riktigt nöjd med budgetvarianten av collaget ovan. Inte helt olika varandra om jag får säga det själv.

Här har du en vacker blå klänning med så vacker fåll från Banana republic (här OCH på rea). Rosa pumps från Lost ink (här) är de perfekta festklackarna. Brunchoutfiten består av ett ljusrosa ärmlöst linne från mbyM (här) som jag matchat med de vita vida byxorna från BikBok (här) och ett par gnistrande sandaler från asos (här).

Jag måste säga att jag tyckte det var riktigt roligt att göra ett sådant här lyx vs. budget inlägg för jag fick verkligen nörda ner mig i webshopparnas utbud (med risk för min egen plånboks innehåll).

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

8 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Lina - Inredning och Indpiration
7 år sedan

Älskar blusen från Max Mara. Så fin!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Lina - Inredning och Indpiration
7 år sedan

åh jag vet! Den är magisk!!

Marianne
7 år sedan

Åh vilket härligt inlägg. Helt förälskad i den rosa knytblusen från Max Mara – så snyggt till vita byxor! 🙂
xx
http://mariannelle.com

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Marianne
7 år sedan

men eller hur! så svalt och härligt!

Amanda
7 år sedan

Super kul inlägg, älskar dom rosa pumpsen från Prada så underbara<3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Amanda
7 år sedan

visst är dem! som en karamell i garderoben!<3

Hanna Ericsson
Hanna Ericsson
7 år sedan

Lite kul att se vad du anser vara lyx vs budget. För mig är klänningen från Banana Republic, för dryga 700kr, kanske inte lyx men definitivt inte budget…

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Hanna Ericsson
7 år sedan

det är en bra poäng du har. Men det var det närmsta jag kom stella-klänningen! =)

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x